Alita: Battle Angel (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Alita: Battle Angel (2019), filme online subtitrat în Română

Alita: Battle Angel (2019), film online subtitrat în Română

În anul 2563, un razboi catastrofal cunoscut drept „Căderea” sau „Marele Război” a lăsat planeta Pământ în ruine. În timp ce caută prin ruinele Oraşului de Fier, cyborgul de ştiinţă Dr. Dyson Ido descoperă un femeie cyborg dezmembrată, dar care are un creier uman complet funcţional şi intact. Ido reconstruieşte acest cyborg care nu îşi aminteşte nimic de trecutul ei şi o numeşte Alita, numele pe care l-a purtat şi fiica lui ce a decedat. Alita se întâlneşte apoi cu Hugo, cel ce urmează a-i deveni cel mai bun prieten, şi visează să se mute în bogatul oraş Zalem.

Hugo o introduce pe Alita în lumea unui sport numit Motorball, o competiţie unde cyborgii se luptă până la moarte. Alita descoperă că Ido este un Vânător-Războinic (vânător de recompense) atunci când îl urmăreşte într-o noapte şi se întâlnesc cu trei cyborgi asasini conduşi de Grewishka. În ciuda faptului că Alita îşi redescoperă talentul în arta marţială antică „Panzer Kunst”, Ido o sfătuieşte să nu devină şi ea vânătoare de recompense.

În ziua următoare, Alita descoperă şi aduce acasă cadavrul unui Berserker pe care l-a găsit într-o corabie eşuată în afara oraşului. Ido refuză să o instaleze în acel trup temându-se că inima ei nu va fi complet compatibilă. Sătulă să i se spună ce să facă, Alita se înregistrează ca vânătoare de recompense şi apoi împreună cu Hugo se duce Kansas Bar pentru a cere ajutor celorlalţi vânători pentru a-l prinde pe Grewishka, însă nimeni nu doreşte să se implice deoarece acesta nu se află pe lista celor căutaţi şi nu există nicio recompensă.

Urmăreşte online filmul Alita: Battle Angel (2019), cu subtitrare în Română şi calitate TS.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Alita: Battle Angel (2019), filme online subtitrat în Română”

  1. gabriel says:

    super film ,nota 10

Spune-ne parerea ta despre acest film