• Filme Online
 • All About Eve – Totul despre Eva, filme online subtitrat în Română


  All About Eve – Totul despre Eva, filme online subtitrat în Română

  All About Eve – Totul despre Eva 1950, film online HD subtitrat în Română

  Margo Channing (Bette Davis) este una dintre cele mai mari staruri de pe Broadway. Însă cum deja a ajuns la vârsta de 40 de ani, ea este îngrijorată de fapul că avansarea în vârstă va dăuna carierei sale. După o prestaţie în cea mai recentă piesă a lui Margo, cea mai bună prietenă a ei, Karen Richards (Celeste Holm), soţia autorului piesei respective, Lloyd Richards (Hugh Marlowe), îi prezintă o mare fană de-a ei pe nume Eve Harrington (Anne Baxter), care îşi doreşte s-o cunoască.

  Eve povesteşte grupului – format din Karen şi Lloyd, iubitul lui Margo Bill Sampson (Gary Merrill) şi asistenta acesteia, Birdie (Thelma Ritter) – faptul că i-a urmărit întregul turneu al lui Margo din New York după ce a văzut-o într-o piesă din San Francisco. De asemenea, ea mai povesteşte cum a crescut într-o familie săracă şi soţul ei a murit de tânăr în cadrul celui de-al Doilea Război Mondial. Mişcată emoţional, Margo se împrieteneşte repede cu Eve şi o ia în casa ei, iar apoi o angajează ca asistentă personală.

  Această mişcare o nemulţumeşte pe Birdie care e lăsată pe dinafară şi o displace imediat pe Eve. Eve se integrează în viaţa lui Margo, prezentându-se drept secretara ei şi o fană adoratoare. Ea pare să anticipeze fiecare nevoie pe care o are Margo, inclusiv să îl sune pe Bill în momentul în care Margo uită despre ziua lui de naştere. Curând, Margo începe să devină tot mai neîncrezătoare în intenţiile bune ale lui Eve, mai ales atunci când o prinde probând unul dintre costumele sale din piesele de teatru.

  Urmăreşte online filmul All About Eve – Totul despre Eva 1950, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “All About Eve – Totul despre Eva, filme online subtitrat în Română”

  1. asan iusmen says:

   FARA CUVINTE TOTUL FOOOOOOOOOOOOARTE ACTUAL MULTUMESC

  Spune-ne parerea ta despre acest film