All I See Is You (2016), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
All I See Is You (2016), filme online subtitrat în Română

All I See Is You 2016 (Tu eşti tot ceea ce văd), film online subtitrat în Română

În momentul în care o femeie oarbă pe nume Gina (Blake Lively) îşi recapătă vederea după un implant de cornee, ea începe să descopere lucruri pe care nu le văzuse înainte şi care sunt foarte tulburătoare referitor la viaţa ei alături de soţul James (Jason Clarke). Înainte de operaţia la ochi, Gina şi James au avut parte de un mariaj fericit, în ciuda dependenţei sale de soţ ca urmare a dizabilităţii ei. James pare să se bucure de această dependenţă a soţiei, spunând că îl face să se simtă special.

Când încearcă să facă un copil, Gina se pregăteşte pentru transplantul de cornee care ar urma să-i redea vederea la un ochi. Operaţia se dovedeşte a fi un succes, iar Gina se bucură de nou-descoperita independenţă. Imediat, viaţa sexuală cu James începe să sufere. Pentru a reaprinde scânteia în mariajul lor, James rezervă o vacanţă în Barcelona şi îi promite soţiei sale faptul că aceasta este aceeaşi cameră în care şi-au petrecut luna de miere.

După ce ajung acolo, Gina susţine că aceea nu este aceeaşi cameră, însă James o contrazice. În timpul vacanţei, Gina creşte în încredere şi independenţă, în timp ce James devine oarecum dat la o parte, părând să nu se poată conecta cu noua ei personalitate care nu mai este dependentă de el. Având anumite resentimente cu privire la atenţia ei redistribuită, James începe să prezinte semne de posesivitate. După Barcelona, cei doi încearcă să facă sex într-un tren. James, legat la ochi, îi cere Ginei să îi spună ce fantezii are.

Urmăreşte online filmul All I See Is You 2016 (Tu eşti tot ceea ce văd), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film