All the King’s Men (2006), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
All the King’s Men (2006), filme online HD subtitrat în Română

All the King’s Men 2006 (Toţi oamenii regelui), film online HD subtitrat în Română

Jack Burden, un reporter de ştiri din Louisiana, are un interes personal faţă de Willie Stark, un avocat idealist dintr-un oraş mic. Printr-un concurs de împrejurări, Tiny Duffy, un lider politic local, îl îndeamnă pe Willie să candideze pentru postul de guvernator. El nu este deloc afon în ceea ce privesc chestiunile politice deoarece a fost crescut de naşul său Montague Irwin, un judecător, şi fosta lui iubită, Anne Stanton, este fiica unui fost guvernator.

Drept urmare, el hotărăşte să urmeze sfatul primit şi să candideze pentru postul de guvernator. Între timp, Jack Burden şi Sadie Burke, o strategă pe chestiuni de politică, îi dezvăluie lui Willie faptul că el este o piesă dintr-un plan elaborat de-a împărţi voturile partidului său şi să permită partidului concurent să câştige alegerile. Drept consecinţă, Stark începe să ţină discursuri cu mare atracţie la public, în ciuda sfaturilor pe care le primeşte din partea lui Tiny Duffy. El îşi schimbă strategia radical şi face tot posibilul să câştige alegerile şi să devină guvernator.

Tiny Duffy, care plănuise anterior să-l manipuleze, îşi schimbă şi el atitudinea şi îl ajută pentru a câştiga şi a obţine un post de adjunct. De asemenea, el îl recrutează pe Jack Burden pentru a lucra drept consilier. Judecătorul Montague Irwin nu este de acord cu numirea lui Willie drept candidat pentru poziţia de guvernator, considerându-l doar un oportunist, însă Stark se dovedeşte a fi un candidat demn de luat în considerare şi un om pus pe fapte mari. El intenţionează să construiască un spital public şi îl convinge pe Dr. Stanton, un idealist, să-l conducă.

Urmăreşte online filmul All the King’s Men 2006 (Toţi oamenii regelui), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film