• Filme Online
 • Along with the Gods: The Two Worlds 2017 filme online subtitrat în Română


  Along with the Gods: The Two Worlds 2017 filme online subtitrat în Română

  Along with the Gods: The Two Worlds 2017 film online subtitrat în Română

  Când pompierul Kim Ja-hong (Cha Tae-hyun) îşi pierde viaţa într-un incident petrecut la locul de muncă, el este întâmpinat imediat de către un trio de gardieni – Deok-choon (Kim Hyang-gi), Hewonmak (Ju Ji-hoon, Asura) şi şeful lor Gang-lim (Ha) – care sunt şi un fel de ghizi ai săi pe tărâmul de dincolo. El este informat că datorită faptului că a fost un model de virtute în viaţă este eligibil pentru reîncarnare în decurs de 49 de zile, dar doar dacă va fi achitat în şapte procese din şapte niveluri diferite ale „iadului”.

  Aceste procese sunt destinate aflării dacă a fost sau nu vinovat de vreun păcat grav în viaţa sa, precum trădarea, indolenţa, violenţa, înşelătoria şi aşa mai departe. Drept bonus, gardienii lui – care-i sunt şi avocaţi de facto, Deok-choon şi Hewonmak, îşi pot câştiga la rândul lor reîncarnarea dacă vor reuşi să aducă argumente bune în favoarea „clientului” lor.

  Ei sunt blocaţi cumva într-o situaţie din care îşi doresc cu ardoare să iasă, dar în momentul în care un spirit răzbunător începe să îi urmărească pe aceştia şi să le pună beţe în roate, toate planurile pe care şi le fac ei sunt puse în pericol. Interferenţa spiritului îl obligă pe Gang-lim să investigheze şi el, chiar dacă, teoretic, nu are voie să se implice în problemele pământeşti, iar curând lucrurile se complică şi mai mult atunci când se descoperă că trecutul familiei nu este chiar cel mai bun, fiind centrat în jurul mamei mute a lui Ja-hong.

  Urmăreşte online filmul Along with the Gods: The Two Worlds 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Along with the Gods: The Two Worlds 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. anca radulian says:

   mi-a placut mult de tot filmul care chiar te poate pune pe ganduri in anumite momente!
   multumesc pentru ca am avut posibilitatea sa-l vizionez!

  2. apy says:

   impresionant

  Spune-ne parerea ta despre acest film