Alpha 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Alpha 2018, filme online subtitrat în Română

Alpha 2018, film online subtitrat în Română

În Europa Paleolitică, cu 20 de mii de ani în urmă, un mic trib de vânători-culegători se pregătesc pentru o expediţie de vânătoare pentru a-şi face provizii serioase înainte de sosirea iernii. Tau, căpetenia tribului, îşi instruieşte fiul adolescent, Keda, să înveţe tainele vânătorii, acceptându-l pe el şi pe un alt băiat să se alăture primei lor partide de vânătoare. Soţia lui, Rho, este îngrijorată că fiul lor nu este încă pregătit pentru o astfel de provocare, dar Tau este convins că este şi pornesc la drum.

Tau îl testează pe Keda punându-l să ucidă un mistreţ pe care l-au prins, dar puştiul clachează. Într-o noapte, focul lor atrage atentia unei mari feline care îi păndeşte şi îi ucide prietenul lui Keda. Vânătorii ajung în cele din urmă la o turmă de bizoni în stepă şi încearcă să prindă măcar unul dintre ei. Însă strategia lor este îndoielnică şi în haosul care se produce, Keda cade de pe o stâncă, rupându-şi piciorul şi rămânând inconştient.

Tau încearcă să ajungă la el, dar este oprit de către un alt membru al tribului care îi spune că băiatul nu are cum să fi supravieţuit căderii şi că oricum e aproape imposibil să ajungă la el. Tribul pleacă, iar Keda este abandonat în pustietate. El se trezeşte, însă, şi încearcă să iasă din prăpastie, observând piatra comemorativă şi realizând că tribul său îl consideră mort. El este apoi atacat de o haită de lupi, dar reuşeşte să supravieţuiască şi să rănească un lup care e abandonat la rândul său de propria haită. Între om şi animal se leagă apoi o prietenie şi încearcă să ajungă la loc sigur înainte de venirea iernii.

Urmăreşte online filmul Alpha 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Alpha 2018, filme online subtitrat în Română”

 1. Sorin says:

  Bun filmul.Nota 8.

 2. tabiiiii says:

  ii.fain.10.pentru.final

 3. KEAPRIMA says:

  FRUMOS ,,BUN

 4. Calin says:

  Foarte bun filmu nota 10+

Spune-ne parerea ta despre acest film