Amazing Grace – Mai aproape de cer (2006), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Amazing Grace – Mai aproape de cer (2006), filme online subtitrat în Română

Amazing Grace – Mai aproape de cer (2006), film online subtitrat în Română

În anul 1796, William Wilberforce este grav bolnav şi îşi ia o vacanţă pentru a-şi reveni în Bath, Somerset, împreună cu vărul său Henry Thornton. Acolo William face cunoştinţă cu cea care îi va deveni mireasă, Barbara Spooner. Aceasta îl convinge pe William să îi povestească din trecutul său. Povestea merge apoi înapoi cu 15 ani şi prezintă modul în care a ajuns unde se află în acest moment al vieţii sale. Fiind un tânăr membru plin de ambiţie al parlamentului (MP), el experimentează iluminarea religioasă şi se alătură aripii evanghelice a Bisericii Engleze.

William se gândeşte serios să renunţe la politica pentru a studia teologia însă este convins de către prietenii săi, William Pitt, Thomas Clarkson, Hanna Moore şi Olaudah Equiano de faptul că va fi mult mai eficient în a face lucrarea Domnului din postura de politician dacă se va dedica luptei de abolire a sclaviei, o problemă foarte periculoasă şi sensibilă.

Convingerile sale în această cauză se adâncesc după o întâlnire cu fostul său mentor, John Newton, despre care se spune că traieşte în compania a nu mai puţin de… 20 de mii de “fantome sclave”. Fiind un fost căpitan de navă care transporta sclavii dintr-o parte în alta unde erau vânduţi şi cumpăraţi, el a devenit între timp Creştin convins şi regretă din suflet aceste fapte pe care le-a comis şi efectele care au urmat. Newton îl îndeamnă cu tărie pe William să urmeze acestă cauză şi să interzică odată şi pentru totdeauna sclavia şi comerţul cu sclavi în Marea Britanie.

Urmăreşte online filmul Amazing Grace – Mai aproape de cer (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film