• Filme Online
 • American Assassin (2017), filme online HD, subtitrat în Română


  American Assassin (2017), filme online HD, subtitrat în Română

  American Assassin 2017 (Asasin American), film online subtitrat în Română

  Mitch Rapp şi iubita lui se află într-o vacanţă în Ibiza, Spania, atunci când un cerc de islamici jihadişti radicali dau buzna pe plajă şi încep să deschidă focul cu nişte puşti de asediu. În timpul acestui carnagiu, Rapp încearcă disperat să îşi găsească iubita pentru a o apăra, dar nu reuşeşte să prevină moartea ei din mâinile teroriştilor. Un an şi jumătate mai târziu, Rapp este în continuare consumat de dorinţa de răzbunare şi frecventează nişte pagini de internet ale jihadiştilor responsabili de moartea iubitei sale.

  După ce trece de nişte întrebări referitoare la Islam sau jihad, în tentativa lui de-a se infiltra în cercurile teroriştilor, Rapp reuşeşte să obţină accesul la o întâlnire faţă-n faţă care va fi decisivă în cooptarea sau nu în rândurile teroriştilor. Rapp se pregăteşte să se răzbunepe omul care i-a ucis iubita, însă înainte de-a putea să îi facă felul respectivului, celula teroristă este luată cu asalt de către Forţele Speciale Americane.

  Supărat de percepţia cum că i se refuză obţinerea răzbunării, Rapp îl înjunghie de mai multe ori pe teroristul respectiv înainte de-a fi luat pe sus de forţele americane. Într-o casă conspirativă a CIA, Rapp este supus timp de 30 de zile interogatoriilor şi după ce se lămuresc agenţii că Rapp nu este un terorist, el primeşte din partea Directorul Adjunct al organizaţiei, Irene Kennedy, oportunitatea de-a deveni agent pentru operaţiuni secrete în cadrul CIA. Această unitate este numită Orion şi este condusă de către Stan Hurley, un fost puşcaş marin şi veteran al Războiului Rece, care se va ocupa de instruirea lui Rapp şi a celorlalţi potenţiali recruţi.

  Urmăreşte online filmul American Assassin 2017 (Asasin American), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “American Assassin (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. vanea says:

   bunicel 8

  2. raza says:

   Bun film,de vazut

  Spune-ne parerea ta despre acest film