• Filme Online
 • American Animals 2018 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  American Animals 2018 filme online subtitrat în Română

  American Animals 2018 film online subtitrat în Română

  Firul poveştii sare în mod frecvent de la interviurile cu oamenii reali care sunt portretizaţi în film şi evenimentele în sine care sunt jucate de actori. În anul 2003, în Lexington, Kentucky, Spencer Reinhard (Barry Keoghan) este un student la arte care simte că viaţa lui nu are nicio însemnătate şi că are nevoie de ceva să se întâmple, fie şi un eveniment tragic, pentru a-l inspira în lucrările sale artistice. Warren Lipka (Evan Peters) este un student rebel care are bursă sportivă, însă nu prea îi pasă de sport şi urmează cursuri doar pentru a-şi mulţumi familia.

  După ce Spencer face un tur prin colecţia de cărţi rare a bibliotecii Universităţii Transilvania, cei doi prieteni pun la care un plan de-a fura o carte extrem de valorasă scrisă de James Audubon, plus alte cărţi de-o valoare însemnată. Warren se duce la Amsterdam pentru a se întâlni cu nişte potenţiali cumpărători de pe piaţa neagră care îşi exprimă interesul în a achiziţiona acele cărţi.

  După ce se întoarce în America, el îl informează pe Spencer că ar putea să câştige zeci de milioane de dolari în urma acestui jaf, spre încântarea amândurora. Realizând că pentru a reuşi acest jaf vor avea nevoie de ajutoare, ei cooptează în echipă alţi doi prieteni pe nume Erik Borsuk şi Chas Allen (Jared Abrahamson şi Blake Jenner), primul ocupându-se de partea logistică a operatiunii, iar cel de-al doilea va fi şoferul care să le asigure fuga de la faţa locului. În ziua jafului, ei se deghizează în oameni de afaceri în vârstă şi intră în bibliotecă.

  Urmărește online filmul American Animals 2018 cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “American Animals 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Cam slabut filmul.Nota 7.

  2. oksana says:

   Si acest site ca si celelalte promoveaza noile valori democratice adica pornografia care vrei nu vrei iti este bagata pe gat cu forta .Mie NU pentru ca nu mai revin pe aici.RUSINE CELOR CARE ACCEPTA SA FACA ASTFEL DE RECLAME LA DESTRABALAREA NOII ORDINI MONDIALE

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1