American Honey 2016, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
American Honey 2016, filme online HD, subtitrat în Română

American Honey 2016, film online HD, subtitrat în Română

Star (Sasha Lane) este o adolescentă care locuieşte în Muskogee, Oklahoma. Ea are grijă de doi copii ai căror tată o cam hărţuieşte. Încercând să ajungă acasă, ea se întâlneşte cu mai mulţi tineri de vârsta ei şi flirtează puţin cu unul dintre ei pe nume Jake (Shia LaBeouf). Ulterior, ei se regăsesc la un magazin local şi când îi cade acestuia telefonul din buzunar, ea îl ridică şi îl urmăreşte pentru a-l înapoia, iar acesta o sărută pe obraz drept mulţumire şi o invită să meargă cu el în Kansas.

El îi spune că dacă merge acolo îi va oferi un loc de muncă. Star refuză, dar Jake îi spune totuşi să se întâlnească într-o parcare. Star se hotărăşte apoi să meargă împreună cu grupul. După ce îşi face bagajele, Star îi ia pe cei doi copii de care are grijă şi îi duce la un club unde mama lor dansează şi îi spune acesteia că acum e rândul ei să aibă grijă de copii. Chiar dacă mama refuză, Star fuge din club şi se duce la grupul cu pricina, spre încântarea lui Jake.

În drum spre Kansas, Star se întâlneşte şi cu restul grupului din care mai face parte şi Pagan (Arielle Holmes), o fată obsedată de Star Wars, mai ales de Darth Vader, şi de moarte. Ei se despart în grupuri mai mici de câte două persoane şi vând diverse produse din uşă în uşă. Deoarece Star este nouă, ea este pusă în echipă cu Jake, veteranul grupului. Star nu se descurcă aşa bine cu vânzările precum Jake care minte foarte convingător pentru a face vânzări.

Urmăreşte online filmul American Honey 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “American Honey 2016, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Ovidiu says:

    bunicel …

  2. emil says:

    Despre stilul american de-a te arunca in viata in adolescenta, ca sa te descurci…

  3. liliana says:

    bun filmul,as da 8

Spune-ne parerea ta despre acest film