Amusement – Amuzament 2008, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Amusement – Amuzament 2008, filme online subtitrat în Română

Amusement – Amuzament 2008, film online subtitrat în Română

În timp ce se aflau pe autostradă, Shelby Leds şi iubitul ei Rob opresc pentru a-şi alimenta maşina, iar la scurt timp apar la benzinărie un jeep şi o camionetă. Acolo, Shelby vede o femeie speriată în camionetă cu toate că Rob îi spune că i s-a părut deoarece şoferul este singur. Pe drum, aceeaşi femeie sare din camionetă şi aterizează pe maşina lor. Camionul îşi continuă drumul în timp ce Shelby, Rob şi şoferul din jeep se opresc pentru a o îngriji pe femeie.

Rob se grăbeşte apoi să se ducă după camionetă pentru a-i vedea numerele de înmatriculare, însă nu reuşeşte să o prindă din urma, iar când se întoarce îl găseşte pe şoferul jeep-ului rănit, iar Shelby şi acea femeie sunt dispărute fără urmă. Şoferul spune că acel camionagiu s-a întors şi le-a luat pe femei, iar apoi se duc împreună la o casă veche, izolată, unde şoferul jeep-ului se duce singur la uşa din faţă şi îl aude pe camionagiu discutând la telefon.

În altă parte, Tabitha Wright îşi petrece noaptea în casa mătuşii sale pentru a avea grijă de verişorii ei, Max şi Danny. Ea află că dădaca lor, June, a plecat deja, chiar dacă ar fi trebuit să o aştepte întâi pe ea înainte să plece. Mai târziu în acea seară, un bărbat care susţine că este iubitul lui June, Owen, soseşte la casa lor pentru a întreba despre ea, deoarece a lipsit de la cursurile de majorete. El pleacă atunci când Tabitha îi spune că nu ştie nimic, iar în timp ce explorează casa, Tabitha găseşte un dormitor plin cu jucării de clovn şi se sperie de un clovn de mari dimensiuni, iar când îi spune mătuşii despre el aceasta îi răspunde că nu au o astfel de păpuşa.

Urmăreşte online filmul Amusement – Amuzament 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Amusement – Amuzament 2008, filme online subtitrat în Română”

  1. crys says:

    din pensiune sau ospiciu s a ajuns in cabana!!!aiurea!!nu exista politie, numai nebunul!!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film