An American in Paris (1951), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
An American in Paris (1951), filme online subtitrat în Română

An American in Paris 1951 (Un American la Paris), film online subtitrat în Română

Veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, Jerry Mulligan (Gene Kelly) este un expatriat exuberant în Paris şi încearcă să-şi clădească o carieră de pictor. Prietenul şi vecinul său, Adam Cook (Oscar Levant), este un pianist aspirant şi asociat al unui cântăreţ francez pe nume Henri Baurel (Georges Guetary). La un bar, Henri îi povesteşte lui Adam despre inteligenta sa iubită, Lise Bouvier (Leslie Caron), iar mai târziu lor li se alătură şi Jerry înainte de-a pleca să-şi vândă operele.

O femeie singură şi moştenitoare a unui imperiu, Milo Roberts (Nina Foch), îl vede pe Jerry expunându-şi operele şi devine atrasă atât de el cât şi de picturile lui. Ea îl duce la apartamentul ei pentru a-l plăti pentru lucrări şi apoi îl invită la o petrecere pe care o va organiza ceva mai târziu în noaptea cu pricina. Ajuns la apartamentul lui Milo el realizează faptul că „petrecerea” este, în realitate, o întâlnire romantică în doi, însă Jerry îi spune lui Milo că nu este interesat să fie o escortă plătită.

Când încearcă să plece după ce i-a dat banii înapoi, ea insistă că este doar interesată de arta lui. Ei merg apoi la un bar, iar Milo se oferă să îi sponsorizeze o expoziţie de artă ca un gest prietenesc. Câţiva dintre prietenii lui Milo sosesc şi ei şi în timp ce îşi petrece ceva timp în compania lor Jerry o vede pe Lise la o altă masă şi este cucerit imediat de ea. El o ignoră pe Milo şi toate cunoştinţele acesteia, pretinzând că o cunoaşte deja pe Lise şi dansează cu ea.

Urmăreşte online filmul An American in Paris 1951 (Un American la Paris), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film