An Unfinished Life, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
An Unfinished Life, film online subtitrat în Română

An Unfinished Life 2005 (Un nou început), film online DVDRip, subtitrat în Română

În urmă cu un an, un urs a furat un viţel de la ferma lui Mitch (Morgan Freeman) şi Einar (Robert Redford). Cei doi prieteni au încercat să salveze viţelul, dar ursul l-a atacat pe Mitch şi, deoarece Einar era beat şi nu l-a putut ajuta cum trebuie, a suferit răni foarte severe, iar ursul a dispărut în munţi. Chiar şi după un an de la incidentul nefericit, Mitch încă are dureri de pe urma rănilor suferite. Einar îl îngrijeşte în fiecare zi, făcându-i injecţii cu morfină, oferindu-i de mâncare şi îi ţine de urât. El se simte vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat cu prietenul lui şi încearcă să se revanşeze într-un fel, în timp ce Mitch se chinuie să meargă în baston.

Ursul se întoarce mai târziu prin oraş pentru a cauta de mâncare şi cam prin aceeaşi perioadă, nora lui Einar, Jean (Jennifer Lopez), pe care n-a mai văzut-o de multă vreme, îşi face apariţia la uşa lui. Şeriful Crane Curtis (Josh Lucas) prinde ursul şi îl duce la grădina zoologică din oraş. Jean şi fiica ei, Griff (Becca Gardner) se mută cu Einar şi Mitch. Fiul lui Einar, Griffin, a plecat de acasă şi s-a căsătorit cu Jean cu mulţi ani în urmă, cauzând o ruptură în familie atunci când şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină.

De la moartea lui Griffin, Jean a avut parte de mai multe relaţii nefericite. Ea s-a mutat cu Einar pentru a scăpa de cel mai recent iubit, Gary (Damian Lewis), care se comporta abuziv cu ea, dar la fel ca şi ursul, trecutul său se va întoarce şi nu îi va da pace. Jean se îndrăgosteşte apoi de şeriful Curtis, dar din cauza experienţelor negative din trecut, cu iubiţii mamei sale, micuţa Griff nu se poate deschide faţă de el şi nu poate avea încredere în el.

Urmărește online filmul An Unfinished Life 2005 (Un nou început), cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

CD 1

CD 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “An Unfinished Life, film online subtitrat în Română”

  1. andreea says:

    Merita vazut filmul.

  2. angela barsa says:

    sunt citva filme care nu le poti vede si eu chear imi doream sa le vad faceti ceva sa mearga

  3. oana says:

    unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimul timp! multumiri site-ului. isi merita numele! 🙂

Spune-ne parerea ta despre acest film