Anaconda (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Anaconda (1997), filme online HD 720p, subtitrat în Română

Anaconda 1997, film online HD subtitrat în Română

În timp ce filmează un documentar cu privire la un trib indian demult pierdut, de pe Râul Amazonian, regizoarea Terri Flores (Jennifer Lopez) şi restul echipei sale – cameramanul Danny Rich (Ice Cube), managerul de producţie Denise Kalberg (Kari Wuhrer), iubitul acesteia, inginerul de sunet Gary Dixon (Owen Wilson), vizionarul Warren Westridge (Jonathan Hyde), antropologul Profesor Steven Cale (Eric Stoltz) şi căpitanul bărcii, Mateo (Vincent Castellanos) – dau peste un vânător de şerpi paraguaian naufragiat pe nume Paul Sarone (Jon Voight).

Ei îl ajută pe Paul gândindu-se că acesta ştie cum să găsească tribul pe care îl caută. Majoritatea echipei nu se simte în largul ei alături de Paul, iar Cale se contrazice cu el de câteva ori în privinţa tribului. Mai târziu, în timp ce se chinuie să elibereze elicele bărcii în jurul cărora s-a înfăşurat o sfoară, Cale este înţepat în gât de o viespe aflată în costumul său de scafandru şi rămâne inconştient. Din cauza asta, Paul preia comanda bărcii şi a echipei.

Ei sunt apoi obligaţi să îl ajute mai întâi pe el să-şi îndeplinească adevăratul obiectiv – acela de-a vâna şi captura cel mai mare anacondă văzută vreodată pe care o urmăreşte de ceva vreme. Mateo este primul care pică victimă anacondei gigant, aceasta încolăcindu-se în jurul său şi apoi rupându-i gâtul. Ceilalţi încearcă apoi să îl găsească pe Mateo în timp ce Gary se aliază cu Sarone, acesta din urmă promiţându-i că îi va ajuta să scape cu viaţă de aici dacă îl vor ajuta să găsească anaconda.

Urmăreşte online filmul Anaconda 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film