• Filme Online
 • Antwone Fisher (2002) filme online subtitrat în Română


  Antwone Fisher (2002) filme online subtitrat în Română

  Antwone Fisher (2002) film online HD subtitrat în Română

  Filmul este centrat asupra lui Antwone “Fish” Fisher (Derek Luke), un tânăr temperamental cu un trecut violent ce se află în cadrul Marinei Americane. Tatăl lui a fost ucis înainte ca el să se nască, iar mama lui adolescentă la acea vreme, Eva Mae Fisher, a ajuns în arest la scurt timp după aceea, dându-i viaţă lui Antwone chiar după gratii. El a fost trimis la orfelinat până când mama lui şi-a ispăşit pedeapsa şi a avut dreptul de-al recupera.

  Numai că odată cu eliberarea din închisoare, mama lui nu a mai facut niciun demers pentru a-l recupera, iar la vâsta de doi ani el a fost luat în grijă de Dl. şi Dna Tate (Ellis Williams şi Novella Nelson), doi asistenţi sociali. Antwone a suferit mulţi ani de abuzuri fizice şi emoţionale din mâna doamnei, fiind molestat de fiica lor adultă pe nume Nadine (Yolonda Ross). El pleacă din casa lor în cele din urmă la vârsta de 14 ani şi după ce trăieşte pe străzi vreme de câţiva ani hotărăşte să se înroleze în marină.

  Viaţa grea pe care a avut-o în timpul copilăriei l-a făcut să dezvolte un temperament violent; după ce are o confruntare cu un camarad el este pedepsit şi trimis să vadă un psihiatru. Antwone se întâlneşte apoi cu Dr. Jerome Davenport (Denzel Washington), iar acesta încearcă să-i intre pe sub piele pentru a-şi spune toate problemele. Antwone este foarte reticent iniţial, dar curând ajunge să aibă încredere în Davenport şi să-i povestească prin toate câte a trecut. Între timp, el începe să se îndrăgostească de o colegă din Marină pe nume Cheryl (Joy Bryant).

  Urmăreşte online filmul Antwone Fisher (2002), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Antwone Fisher (2002) filme online subtitrat în Română”

  1. ABAGIU SORIN COSTEL says:

   Incredibil film.De nota 20.Nu-l ratati.Este cu Denzel Washington si,nu este depre razboi.

  2. eniko nagy says:

   Un film de Oscar .foarte bun !

  3. Alexandru says:

   Un film deosebit
   Denzel nu ma dezamagit nici de data asta .
   Un film care nu trebuie ratat
   Multumesc adminului
   Nota 10

  Spune-ne parerea ta despre acest film