Apostle – Apostolul 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Apostle – Apostolul 2018 filme online subtitrat în Română

Apostle – Apostolul 2018 film online subtitrat în Română

În anul 1905, Thomas Richardson (Dan Stevens) se duce pe o insulă izolată din Ţara Galilor pentru a o salva pe iubita lui soră, Jennifer, după ce aceasta a fost răpită de un cult misterios ce solicită recompensă în schimbul eliberării sale. Thomas este un fost misionar care a fost torturat când a încercat să introducă religia Creştină în Peking (actualul Beijing) în timpul unei mari revolte anti-colonişti şi anti-Creştinism, iar de atunci şi-a abandonat el însuşi religia şi credinţa.

Thomas soseşte pe insulă pretinzând că este un credincios al Profetului lor, Malcolm Howe (Michael Sheen), care a spus că a fost naufragiat împreună cu doi puşcăriaşi, Frank şi Quinn. Howe susţine, de asemenea, faptul că zeiţa insulei vorbeşte prin intermediul sau. Oamenii din cult refuză, de asemenea, să plătească taxe către Rege. Insula a fost nelocuibilă în trecut din cauza faptului că solul este infertil. Totuşi, Malcolm a reuşit să facă recoltele să crească sacrificând animale şi folosindu-şi propriul său sânge.

Acum culturile au început din nou să se distrugă. Fiind puşi în faţa unei mari foamete, Profetul Malcolm a conceput un plan prin care să o răpească pe Jennifer şi să ceară bani în schimbul ei ca să-şi hrănească apoi oamenii. Thomas ved e mai apoi sacrificii de sânge pe care le fac oamenii din cult şi, într-o altă casă, el îl observă pe Malcolm urcându-se în pod printr-o uşă ascunsă. Thomas începe apoi misiunea de culegere de informaţii pentru a afla unde este ţinută sora lui şi să încerce să o salveze pe aceasta de la o soartă cruntă.

Urmăreşte online filmul Apostle – Apostolul 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Apostle – Apostolul 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. bogdan says:

    unde este traducerea??????

Spune-ne parerea ta despre acest film