• Filme Online
 • Atomica – Deep Burial 2017, filme online subtitrat în Română


  Atomica – Deep Burial 2017, filme online subtitrat în Română

  Atomica – Deep Burial 2017, film online HD subtitrat în Română

  În viitorul îndepărtat confruntarea dintre conglomeratele de petrol şi energie regenerabilă rezultă în preţuri imense şi revolte pe întreg globul. În acest haos, corporaţia Auxilisun dezvoltă un reactor special care nu doar că produce energie nucleară din belşug prin fuziune atomică, dar converteşte în plus şi deşeurile nucleare într-o energie curată. Reactorul respectiv face ca toate celelalte forme de obţinere a energiei să devină inutile, iar centralele de care dispune Auxilisun sunt construite peste tot pe planetă, oferind o energie inepuizabilă pentru toată lumea la preţuri accesibile.

  Câteva decenii mai târziu, în ziua de Crăciun, tehnicianul de la Auxilisun, Abby, se duce la cea mai importantă centrală a companiei pentru a repara nişte sisteme de comunicare ce au cedat. Ea realizează când ajunge acolo că este foarte slab întreţinută şi lucrătorii sunt ca şi inexistenţi. Abby remarcă în special absenţa doctorilor Zek şi Robinson, dar acesta din urmă îşi face apariţia mai apoi şi îi cere lui Abby să se identifice, fiind foarte agitat.

  El se mai calmează apoi după ce Abby se supune cerinţelor, dar când este întrebat de Zek el răspunde vag că se află undeva prin afara centralei pentru nişte verificări. Pe măsură ce Abby încearcă să repare sistemul de comunicaţii, iar Zek încă nu se întoarce, ea descoperă treptat tot mai multe probleme serioase care afectează performanţele centralei şi devine suspicioasă referitor la comportamentul straniu din partea lui Robinson care prezintă o ignoranţă considerabilă faţă de maşinăriile pe care se presupune că ar trebui să le întreţină.

  Urmăreşte online filmul Atomica – Deep Burial 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Atomica – Deep Burial 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. falco says:

   Doamne cel mai tampit film pe care l-am vazut vreodata,nota 000000000

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1