Atonement – Remuşcare, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Atonement – Remuşcare, filme online subtitrat în Română

Atonement – Remuşcare 2007, film online DVDRip, subtitrat în Română

În anul 1935, Briony Tallis (Saoirse Ronan), o fată de 13 ani ce provine dintr-o familie englezească bogată, tocmai ce termină un scenariu de scris. În timp ce Briony încearcă să pună în scenă piesa împreună cu verii ei, se plictisesc şi merg să înoate. Ea rămâne un pic în urma celorlalţi şi vede un moment de tensiune sexuală între sora ei mai mare, Cecilia (Keira Knightley), şi Robbie Turner, fiul unui servitor (James McAvoy), un bărbat pentru care Briony are o pasiune copilărească. Robbie se întoarce acasă şi îi scrie Ceciliei câteva scrisori, inclusiv una explicită şi încărcată de erotism.

Totuşi, chiar dacă a scris aceste scrisori, el nu i le trimite şi le pune deoparte. În drum de-a se alătura familiei Tallis la o petrecere, Robbie îi cere lui Birony să trimită scrisoarea sa, dar îşi dă seama ceva mai târziu că a încurcat scrisorile şi i-a dat din greşeală acea ciornă explicită. Briony citeşte în secret acea scrisoare şi este, în acelaşi timp, dezgustată, dar şi geloasă. În acea seară, Cecilia şi Robbie se întâlnesc în bibliotecă, acolo unde fac dragoste şi îşi mărturisesc dragostea unul faţă de celălalt. În timp ce fac dragoste, ei sunt urmăriţi prin uşa intredeschisă de Briony, iar emoţiile ei confuze faţă de Robbie sunt sporite.

La cină se descoperă că verii gemeni au fugit. Briony se duce de una singură pentru a-i căuta în pădure şi dă peste un bărbat care fuge de la locul aparentului viol al verisoarei sale Lola (Juno Temple). Lola susţine că nu ştie cine este cel care a atacat-o, dar din cauza frustrărilor şi resentimentelor, Briony spune tuturor, inclusiv poliţiei, că cel care a atacat-o şi violat-o pe Lola a fost Robbie. Ea arată tuturor acea scrisoare şocantă şi toată lumea îi crede povestea, cu excepţia Ceciliei şi mamei lui Robbie.

Urmăreşte online filmul Atonement – Remuşcare 2007, cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Atonement – Remuşcare, filme online subtitrat în Română”

 1. Adelin says:

  Foarte bun filmul! Il recomand ! Nota 10 !

 2. bee says:

  Ce sfarsit !….. Este un film superb! IL recomand !

 3. cristina elena says:

  superb!!!! superb!!!!

 4. Elimar says:

  Un film bun, dar îti lasă un sentiment de tristețe

 5. Lydia says:

  excelent! pe cat de bun pe atat de dramatic… Nota 10

 6. camy says:

  Superb!!Un film trist, profund cu actori de nota 10!! Recomand sa-l vedeti, o drama romantica pentru iubitorii genului! nota 10 Multumim adm!

 7. adrian says:

  Foarte frumos, excelent realizat, memorabil! Multumesc site-ului.

 8. Ani says:

  Verdictul dat pe marturia unei copile indragostite si geloase despre o intriga neclara si nelamurita ruineaza viata a doi tineri care aveau singura vina ca se iubeau. Rezumatul filmului. Eu una nu inteleg ce anume promoveaza filmu.

Spune-ne parerea ta despre acest film