Avengers: Endgame – Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Avengers: Endgame – Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019), filme online subtitrat în Română

Avengers: Endgame – Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019), film online subtitrat în Română

La trei săptămâni după ce Thanos a folosit Pietrele Infinitului pentru a dezintegra jumătate din viaţa din univers, Carol Danvers îi salvează pe Nebula şi Tony Stark din adâncul spaţiului. Ei se întorc pe Pământ şi se alătură celorlalţi Răzbunători care au mai râmas – Văduva Neagră, Hulk, Căpitanul America, Rocket, Thor şi James Rhodes. Folosindu-se de cunoştinţele Nebulei, ei îl găsesc pe Thanos rănit pe o planetă nepăzită şi intenţionează să recupereze Pietrele de la acesta pentru a inversa acţiunile sale, dar află că acesta le-a distrus pentru a preveni acest lucru.

Cinci ani mai târziu, Scott Lang scapă de pe tărâmul quantum şi se alătură lui Rogers şi Natasha la sediul Răzbunătorilor. Lang le explică faptul că pentru el timpul petrecut acolo a fost ca şi cum ar fi stat doar cinci ore, trăgând concluzia că pe acel tărâm este permisă călătoria în timp. Cei trei îi cer lui Stark să îi ajute să recupereze Pietrele din trecut pentru a putea să prevină acţiunile prezente ale lui Thanos, dar acesta refuză de teama că-şi va pierde fiica, Morgan.

După ce stă de vorbă cu soţia lui, Tony acceptă şi lucrează cu Banner pentru a stabiliza călătoria în tărâmul quantum. Banner şi Rocket merg apoi la Noul Asgard pentru a recruta un Thor căzut în patima beţiei şi fiind total ieşit din forma fizică; Natasha se îndreaptă către Tokyo pentru a-l recruta pe Clint Barton, devenit acum un justiţiar nemilos după dezintegrarea familiei sale. Banner, Rogers şi Lang, împreună cu Stark, călătoresc în New York-ul anului 2012.

Urmăreşte online filmul Avengers: Endgame – Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (2019), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film