Avengers: Infinity War (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Avengers: Infinity War (2018), filme online subtitrat în Română

Avengers: Infinity War (2018), film online subtitrat în Română

Thanos încearcă să profite de degringolada care s-a produs printre Răzbunători după evenimentele petrecute în Captain America: Civil War şi soseşte pe Pământ pentru a colecta celebrele Pietre ale Infinitului pe care să le folosească la mănuşa specială cu ajutorul căreia poate controla realitatea după bunul său plac. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple şi Thanos să nu îşi poată pune în aplicare planul care ar urma să distrugă întregul univers, Răzbunătorii vor avea nevoie de ajutorul Gardienilor Galaxiei. Thanos s-a născut pe Titan, luna lui Saturn, fiind copilul lui Eternals Mentor şi Sui-San. Thanos are genele Devianilor şi a preluat aspectul fizic al rasei Eternals, astfel încât la naştere mama lui a fost îngrozită de aspectul său fizic şi a încercat să îl ucidă.

La început Thanos era un pacifist, însă lucrurile s-au schimbat atunci când a ajuns la adolescenţă şi a devenit fascinat de moarte şi nihilism, venerând şi îndrăgostindu-se în cele din urmă de întruchiparea fizică a morţii… Amanta Morţii. Dorindu-şi să o impresioneze pe Amanta Morţii, Thanos a alcătuit o armată de extratereştrii puşi pe făcut rele şi începe un asediu prin care ucide milioane de semeni de-ai lui. Căutând puterea universală în forma Cubului Cosmic, următoarea oprire a lui Thanos este planeta Pământ, acolo unde va fi întâmpinat de Răzbunători şi Gardienii Galaxiei!

Urmăreşte online filmul Avengers: Infinity War 2018 (Răzbunătorii: Războiul Infinitului) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

8 responses to “Avengers: Infinity War (2018), filme online subtitrat în Română”

 1. marian says:

  vreau sa vad filmul

 2. fvgdbgdfgfdgfdgdf says:

  in descrierea filmului s-a scris: “Thanos a alcătuit o armată de extratereştrii” etc etc s.a.m.d. chiar este posibil in acest context, sa scrii chiar si din greseala, cuvantul “extraterestrii” cu 2 de “i” ?!?

 3. Tajd says:

  Cand o sa apara filmul subtitrat ?

 4. My says:

  o porcarie de film

 5. gussty says:

  Un final de tot rahatul !

 6. Eryk says:

  amazing movie, watched on boxxy software… still impressed

Spune-ne parerea ta despre acest film