Awake – Sub anestezie 2007, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Awake – Sub anestezie 2007, filme online subtitrat în Română

Awake – Sub anestezie 2007, film online subtitrat în Română

Tânărul miliardar Clay Beresford, Jr. (Hayden Christensen) este îndrăgostit până peste cap de Samantha “Sam” Lockwood (Jessica Alba), asistenta personală a mamei sale. Clay, însă, are nevoie urgentă de un transplant de inimă. Dr. Jack Harper (Terrence Howard) este unul dintre puţinii prieteni pe care îi are Clay şi chirurgul ce urmează să se ocupe de îngrijirea lui. Clay îi cere Dr. Harper să îi aranjeze nunta cu Sam, iar cei doi se căsătoresc în privat la miezul nopţii. După aceea, Clay intră în spital pentru a fi supus operaţiei.

În timp ce mama lui Clay, Lilith (Lena Olin), aşteaptă cu nerăbdare şi emoţie finalizarea operaţiei fiului său, Clay are parte de o experienţă traumatizantă atunci când se trezeşte din anestezie. Durerea chirurgicală îl face pe Clay să devină conştient de conversaţiile care se desfăşoară în sala de operaţii şi află despre complotul doctorului Harper de a-l ucide pe Clay. Dezvăluind în acelaşi timp şi faptul că Sam a lucrat la spital în subordinea lui Harper şi a conspirat alături de acesta spre uciderea lui Clay.

Planul lui Sam era acela de a-l otrăvi pe donatorul inimii prin injectarea unei substanţe menită să provoace respingerea organului de către trupul lui Clay. Prin moartea lui Clay cei doi ar fi obţinut suficienţi bani din asigurarea medicală pentru a plăti procesele de malpraxis în care este implicat Harper. Schema este descoperită, iar Lilith, realizând ceea ce se petrece, îşi sacrifică propria viaţă pentru ca fiul ei, aproape de moarte, să fie salvat. Ea recurge la un gest extrem pentru ca fiul ei să primească o inimă compatibilă.

Urmăreşte online filmul Awake – Sub anestezie 2007, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film