Away We Go – Un nou început (2009), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Away We Go – Un nou început (2009), filme online subtitrat în Română

Away We Go – Un nou început (2009), film online subtitrat în Română

Verona De Tessant (Maya Rudolph) şi Burt Farlander (John Krasinski) formează un cuplu ce locuieşte în Denver, Colorado, şi încearcă să se descurce cu viaţa de zi cu zi. Când află faptul că vor deveni curând părinţi, ei sunt puşi în faţa provocării de a alege cum şi unde sa-şi crească viitorul copil şi să construiască o familie fericită. După şase luni de sarcină, cuplul se duce în vizită la singurele lor rude din apropiere, părinţii lui Burt, Gloria şi Jerry (Catherine O’Hara şi Jeff Daniels).

Ei află apoi faptul că Gloria şi Jerry au hotărât să se mute în Antwerp, Belgia, cu o lună înainte de sosirea pe lume a copilului. De asemenea, ei îi informează pe tineri faptul că vor fi plecaţi vreme de doi ani şi că deja şi-au închiriat apartamentul propriu unui alt cuplu pe această perioadă, în ciuda situaţiei dificile a lui Burt şi Veronei. Frustrat de egoismul părinţilor şi atitudinea nepăsătoare, Burt şi Verona hotărăsc să profite de ocazie pentru a se muta la rândul lor din moment ce serviciul le permite amândurora să lucreze de acasă oriunde s-ar afla.

Prima oară merg în Phoenix, Arizona, întâlnindu-se cu fosta şefă a Veronei, Lily (Allison Janney), soţul ei, Lowell (Jim Gaffigan) şi cei doi copii ai acestora. Burt este şocat de comportamentul pe care-l au cei doi unul faţă de altul şi faţă de copiii lor. Burt şi Verona merg apoi în vizită la sora Veronei, Grace (Carmen Ejogo), care locuieşte în Tucson, Arizona. La cerinţa Veronei, Burt încearcă s-o convingă pe Grace să se mute cu iubitul ei plictisitor.

Urmăreşte online filmul Away We Go – Un nou început (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film