• Filme Online
 • Babette’s Feast – Festinul Babettei 1987, filme online subtitrat în Română


  Babette’s Feast – Festinul Babettei 1987, filme online subtitrat în Română

  Babette’s Feast – Festinul Babettei 1987, film online HD subtitrat în Română

  Bătrânele şi pioasele surori Martine (Birgitte Federspiel) şi Philippa (Bodil Kjer) locuiesc într-un sat mic de pe izolata coastă a Jutland, Danemarca, din secolul 19. Tatal lor a fost un pastor care a fondat propria sa adunare religioasă. După moartea tatălui lor, secta austeră nu mai atrage deloc adepţi noi, iar surorile trecute de anii tinereţii predică doar câtorva bătrâni credincioşi. În urmă cu 49 de ani, surorile erau două tinere frumoase care aveau o mulţime de peţitori, însă tatăl lor i-a respins pe toţi şi le-a interzis căsătoria.

  Fiecare dintre ele este curtată de peţitori care vizitează oraşul – Martine este curtată de un tânăr suedez ofiţer de armată pe nume Lorens, iar Philippa de către Achille Papin de la opera din Paris. Cele două aleg să rămână alături de tatăl lor şi refuză să se gândească măcar la o viaţă în afara Jutland-ului. 35 de ani mai târziu, Babette Hersant (Stéphane Audran) apare la uşa lor şi are cu ea o scrisoare din partea lui Papin.

  Ea explică faptul că este refugiată din Paris care a fost cuprins de revolte şi se recomandă ca femeie de serviciu. Surorile nu îşi permit s-o primească pe Babette, dar ea se oferă să muncească pe gratis. În următorii 14 ani, Babette lucrează ca bucătăreasă pentru cele două surori, producând o versiune improvizată a mâncărurilor austere care se servesc în congregaţie şi le câştigă curând respectul. Singura legătură a ei cu vechea viaţă o reprezintă un bilet de loterie pe care un prieten din Paris îl reînoieşte în fiecare an.

  Urmăreşte online filmul Babette’s Feast – Festinul Babettei 1987, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1