Banlieue 13 / District 13, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Banlieue 13 / District 13, film online subtitrat în Română

Banlieue 13 / District 13 2004 (În Suburbii), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 2010, problemele sociale precum violenţa, drogurile şi crima organizată, au compleşit suburbiile sărace din Paris şi, îndeosebi, Districtul 13, un ghetou a cărui populaţie este undeva la 2 milioane. Încapabile să controleze districtul, autoritătile au construit un zid înalt în jurul zonei şi cablat cu sârmă ghimpată deasupra, forţând locuitorii să îşi ducă traiul aşa cum pot, fără educaţie, utilităţi precare şi aşa mai departe. Trei ani mai târziu, zona este controlată aproape în exclusivitate de gangsteri. Anumite străzi şi blocuri sunt controlate de diverşi indivizi, iar într-unul dintre blocuri locuieşte atleticul Leito (David Belle). El urăşte drogurile şi nedreptatea astfel că duce un război solitar împotriva liderului unei găşti, Taha Bemamud (Bibi Naceri), pentru a-i ţine departe de clădirea lui.

Leito pune mâna pe 20 de kilograme de cocaină ale lui Taha, ce valorează peste un milion de euro, lucru care-l enervează la culme pe gangster şi îşi trimite oamenii după el pentru a recupera marfa. Leito distruge drogurile şi fuge de oamenii lui Taha folosindu-şi cunoştinţele deosebite de parkour. Taha o răpeşte pe sora mai mică a lui Leito, Lola (Dany Verissimo), pentru a o folosi împotriva lui, dar Leito se dovedeşte mai deştept decât el şi pătrunde în baza lui, îşi salvează sora şi îl răpeşte în schimb pe Taha.

Leito îl duce pe Taha la secţia de poliţie de la marginea districtului, dar poliţiştii sunt în proces de abandonare a posturilor din ordinele Ministerului Francez şi sunt oricum depăşiţi numeric de oamenii lui Taha. Poliţiştii îl eliberează pe Taha şi îi permite s-o ia cu el pe Lola pentru a evita o confruntare sângeroasă. În plus, ei îl bagă pe Leito într-o celulă pentru a ţine situaţia sub control. În cele din urmă, după ce Taha fură o bombă experimentală, căpitanul de poliţie Damien Tomaso (Cyril Raffaelli) îi cere ajutorul lui Leito, aflat în închisoare de luni bune, să-l conducă spre baza lui Taha pentru a-l împiedica să facă vreo nenorocire.

Urmăreşte online filmul Banlieue 13 / District 13 2004 (În Suburbii), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Banlieue 13 / District 13, film online subtitrat în Română”

 1. Sorin says:

  foarte frumos filmul , merita vazut , nota 10 + !!!

 2. condurache says:

  foarte frumos lam vazut de m,ai multe ori si nici acuma nu m,am saturat de el pacat ca nu se face m,ai multe filme de genu sau macar continoarea

 3. […] trei ani distanţă de evenimentele din primul film, autorităţile încearcă să reimpună legea şi ordinea în devastatul District 13. Moartea […]

 4. cezar says:

  merita vazut 10 c u plus

 5. andipanda says:

  Dupa 20 min.mi-am dat seama ca n-am chef de desene animate.Cine vroia si partea 2?Nu ar trebui sa posteze cei sub 18 ani.

 6. dantalpa says:

  bn filmul te cine conectat la actiune merita vazut nota 10
  chiar dca este francez

 7. andy says:

  O porcarie de film…iar continuarea este si mai naspa

 8. andy says:

  pt.copii sub 14 ani e perfect..e belea,in rest niciun ingredient pt.a fi un film de vizionat….DESENE ANIMATE

 9. Alex says:

  Este de nota 10+

Spune-ne parerea ta despre acest film