Barefoot in the Park 1967, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Barefoot in the Park 1967, filme online subtitrat în Română

Barefoot in the Park 1967 (Desculţ în parc), film online HD subtitrat în Română

Corie (Jane Fonda) este o tânără femeie libertină care se căsătoreşte cu Paul Bratter (Robert Redford), un bărbat conservator care nu îi împărtăşeşte stilul libertin al lui Corie. Cei doi, însă, se mută într-un apartament din Greenwich Village care se află la etajul cinci. Corie decorează micuţul apartament şi îl transformă într-o căsuţă pitorească pentru cei doi. Unul dintre mulţii lor vecini ciudaţi, Victor Velasco (Charles Boyer), se împrieteneşte cu Corie şi chiar ajunge să flirteze cu ea.

El locuieşte în podul complexului de apartamente şi trece prin fereastra soţilor Bratter pentru a ajunge la el acasă. Victor o ajută pe Corie cu apartamentul şi o învaţă cum să repare instalaţia de încălzire şi de apă ce pare să fie stricate. Corie stabileşte o întâlnire la cină cu Paul, Victor şi mama lui Corie, Ethel Banks (Mildred Natwick), sperând că va reuşi să îi facă pe Victor şi pe mama ei să se îndrăgostească unul de celălalt şi să înceapă o relaţie împreună. Corie simte că mama ei este singură şi că are nevoie de dragoste.

Victor îi duce pe toţi la un restaurant cu specific albanez aflat pe Staten Island, acolo unde îl cunoaşte pe proprietar. Ajunşi la destinaţie, grupul consumă câteva pahare de alcool, iar Corie şi Victor încep să danseze cu dansatoarele din buric, spre jena lui Paul şi Ethel care se uită la ei. După aceea, Corie şi Victor se întorc acasă plini de energie în timp ce Paul şi Ethel sunt sleiţi de oboseală. În timp ce Victor o conduce pe Ethel afară, Corie şi Paul se ceartă din cauza comportamentului diferit al celor doi.

Urmăreşte online filmul Barefoot in the Park 1967 (Desculţ în parc), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film