Barely Lethal 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Barely Lethal 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Barely Lethal 2015 (Aproape Letale), film online HD, subtitrat în Română

Fetele de la Academia Prescott sunt instruite încă de mici să devină nişte asasine de temut. Regula lor numărul unul este aceea de-a nu se ataşa de nimeni niciodată! Numărul 83 (Hailee Steinfeld) a avut mereu curiozitatea de-a cunoaşte lumea din afara Academiei. În ciuda muncii sale deosebite de pe teren, ea a visat să ducă o viaţă normală. Mentorul ei, Hardman (Samuel L. Jackson) a descurajat-o mereu să se ataşeze de ceva anume, la fel şi pe celelalte fete.

Capacităţile Numărului 83 au făcut-o să fie mereu rivală cu Numărul 84 (Sophie Turner). Hardman le desemnează pe fete să o captureze pe traficanta de droguri Victoria Knox (Jessica Alba). Agenţii se îndreaptă spre Cecenia pentru o captura. Chiar dacă misiunea este încununată de succes, 83 profită de ocazie şi sare din avionul ce o transporta pe Knox într-un râu din apropiere şi pentru că nu se observă nicio urmă de ea este declarată drept „Dispărută în Misiune”.

83 încearcă să înceapă o viaţă nouă ca adolescentă normală şi se amestecă printre adolescenţii de vârsta ei. Mai întâi se pune la curent cu lucrurile pe care le fac adolescenţii normali, cu filmele lor sau cultura muzicală şi după aceea se înscrie la liceu, luându-şi între timp identitatea de Megan Walsh. Pe măsură ce Megan îşi continuă viaţa de adolescentă normală, ea se împrieteneşte cu un tocilar pe nume Roger (Thomas Mann). De cealaltă parte, la Prescott, Hardman o ţine pe Knox captivă, iar aceasta îi reproşează faptul că la Academie se distrug vieţi şi că nu se referă doar la vieţile ţintelor, ci ale fetelor, conversaţie pe care o aude şi Numărul 84.

Urmăreşte online filmul Barely Lethal 2015 (Aproape Letale), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film