• Filme Online
 • Batman and Harley Quinn 2017, filme online subtitrat în Română


  Batman and Harley Quinn 2017, filme online subtitrat în Română

  Batman and Harley Quinn 2017, film online subtitrat în Română

  Batman şi Nightwing descoperă faptul că Poison Ivy şi Floronic Man s-au unit pentru a face lucruri rele împreună. Cu toate că nu sunt deloc încântaţi de acest lucru, ei hotărăsc să meargă în căutarea lui Harley Queen (cea mai bună prietenă a lui Ivy) pentru a afla unde se ascund cei doi; cu toate acestea, însă, Harley s-a cam făcut nevăzută după ce a fost eliberată condiţionat şi e foarte greu de găsit.

  Batman lasă găsirea lui Harley pe seama lui Nightwing în timp ce el încearcă să obţină informaţii de la organizaţia A.R.G.U.S.. Aflat la sediul centra A.R.G.U.S., Batman află că Ivi şi Woodrue au furat informaţii referitoare la naşterea lui Swamp Thing şi au răpit un om de ştiinţa care ar putea să îi ajute pe aceştia să replice procesul şi să reducă toată populaţia la nişte simple vietăţi fără vlagă, nişte plante. Nightwing o găseşte pe Harley lucrând ca ospătăriţă la un restaurant.

  Abordând-o, Harley se enervează foarte tare deoarece ea îşi doreşte acum să ducă o viaţă normală, însă trecutul ei de infractoare nu îi permite să-şi ia locul de muncă pe care şi-l doreşte foarte mult, acela de psiholog. Chiar şi aşa, Harley este convinsă să vină în ajutorul lor, iar Batman dă de urmele infractorilor. Harley îi conduce către Slaughter Swamp, Bludhaven, unde Ivy este dezamăgită când realizează că prietena ei în care a avut încredere acum îl ajută pe Batman. Woodrue şi Ivy reuşesc totuşi să fugă şi să se îndrepte către Louisiana unde se află chimicalele pe care le caută ei.

  Urmăreşte online filmul Batman and Harley Quinn 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Batman and Harley Quinn 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. Alexandru99 says:

   filmul din pacare e Not found..

  Spune-ne parerea ta despre acest film