• Filme Online
 • Batman Beyond: Return of the Joker, filme online subtitrat în Română


  Batman Beyond: Return of the Joker, filme online subtitrat în Română

  Batman Beyond: Return of the Joker 2000, film online HD subtitrat în Română

  În Neo-Gotham City din anul 2039, Joker reiese în mod misterios la suprafaţă după ce a dispărut în urmă cu 30 de ani şi preia conducerea unei facţiuni infractoriale numită Jokerz. Bruce insistă asupra faptului că acest Joker este doar un impostor în ciuda evidenţelor care îl contrazic, susţinând că el însuşi a fost martor când adevăratul Joker a murit în urma ultimei lor lupte. Mai târziu, Terry şi iubita lui Dana sunt atacaţi de cei din Jokerz la un club de noapte în timp ce Joker îl atacă simultan pe Bruce în peştera sa.

  La insistenţa lui Terry, Barbara îi spune în cele din urmă ce s-a petrecut în realitate cu Joker – motivul pentru care ea şi Bruce îl consideră pe acesta ca fiind mort. În urmă cu câteva decenii, în anul 2009, după ce Nightwing s-au mutat în oraşul Bludhaven pentru a lupta contra infracţionalităţii, Joker şi Harley Quinn l-au răpit pe Tim Drake, succesorul lui Dick drept Robin, l-au desfigurat pentru a arăta precum Joker şi l-au torturat vreme de câteva săptămâni până când Tim a dezvăluit secretele lui Batman.

  După ce Joker i-a tachinat în mod sadistic pe Tim şi Batman, acesta din urmă l-a atacat furios pe Joker pentru faptul că l-a torturat pe Tim. În timpul bătăliei finale, cu toate că Joker a încercat să-l facă pe Tim să-l ucidă pe Batman, acesta s-a întors împotriva lui Joker şi l-a ucis, iar apoia suferit o cădere mentală cauzată de vina uciderii unei persoane. Batman şi Batgirl îl consolează pe Tim şi îngroapă cadavrul lui Joker undeva sub Azilul Arkham.

  Urmăreşte online filmul Batman Beyond: Return of the Joker 2000, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film