Battle: Los Angeles, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Battle: Los Angeles, film online subtitrat în Română

Battle: Los Angeles 2011 (Invadarea lumii – Bătălia: Los Angeles), film online DVDRip, subtitrat în Română

Pe 12 Aprilie 2011, obiecte masive ce par a fi nişte meteoriţi aterizează în ocean, aproape de coastele câtorva oraşe mari. Obiectele se dovedesc a fi, de fapt, nişte nave spaţiale conţinând forme de viaţă extraterestre ostile. Soldaţii de la unitatea Pendelton, incluzându-l şi pe sergentul Michael Nantz, cel care şi-a pierdut de curând o echipă în Irak, ajung în Los Angeles. Nantz a început oficial formalităţile de-a se retrage din armată, dar din cauza atacului acest lucru se amână, iar el devine liderul plutonului de infanterie.

Forţele extraterestre de pe pământ par să nu aibă niciun suport aerian, în timp ce forţele aeriene americane se pregătesc să bombardeze zona Santa Monica. Plutonul terestru are misiunea de-a salva nişte civili dintr-o secţie de poliţie din vestul Los Angelesului înainte ca bombardamentul să înceapă. În timp ce avansează prin oraş sunt prinşi într-o ambuscadă şi suferă daune serioase. Un grup de soldaţi ai Army National Guard din divizia 40, care a scăpat din atacurile extraterestre ce le-au ucis camarazii, se alătură plutonului.

La secţia de poliţie, găsesc cinci civili, iar un elicopter vine pentru a lua de acolo soldaţii răniţi, dar nu şi civilii din cauza restricţiilor de greutate. Când elicopterul decolează o navă extraterestră intră în coliziune cu el şi îl distruge. Văzând că nu e cale de scăpare prin aer, comandantul cere un autobuz pentru a continua cu evacuarea, însă nici acesta nu are mai mulţi sorţi de izbândă, fiind atacat de drone. Soldaţii şi civilii sunt acum prinşi într-o situaţie din care se pare că nu pot scăpa: de-o parte sunt navele extraterestre, iar de cealaltă parte este bombardamentul iminent pus la cale de armata americană pentru a distruge invadatorii.

Urmăreşte online filmul Battle: Los Angeles 2011 (Invadarea lumii – Bătălia: Los Angeles), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

15 responses to “Battle: Los Angeles, film online subtitrat în Română”

 1. Stalin74 says:

  Cand al puneti anapoi sal vizionez si eu

 2. Alex Marin says:

  sa nu va mire…..americanii termina repede cu Siria,….in 2-3 ani ataca si Corea de Nord…..si apoi nu mai au cu cine sa se bata………doar cu extraterestrii………..dupa ce termina de ciuruit tot universul……..nu vad bine poarta Raiului…….ce o sa mai alerge Sfantul Petru printre gloante……….cei mai neimfricati americanii astia.

  • Alex Marin says:

   sa nu credeti ca i-am uitat pe rusi………in partea a 6-a din Rambo plus inca doua parti din Iron Man………praf ii fac americanii.

  • allex says:

   FIlmul este ok.
   Acum de ce esti invidios, pai sunt superputere. Daca se intampal asta in tarile sovietice sau lumea a 3-a, credeai mai mult? era mai viabil scenariul?
   Este un film si tratatil ca atare.

 3. R.Doru says:

  360 !!!??? rezolutie de tel rusine

 4. cosmin says:

  si filmul nu e chiar o porcarie… eu am intrat sa ma uit la el si chiar m-a ajutat sa adorm mai repede 🙂

Spune-ne parerea ta despre acest film