Baywatch – Salvamarii (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Baywatch – Salvamarii (2017), filme online subtitrat în Română

Baywatch – Salvamarii (2017), film online subtitrat în Română

În Emerald Bay, Florida, Lt. Mitch Buchannon şi echipa lui de salvamari, care-i include şi pe adjuncta Stephanie Holden şi veteranul C.J. Parker, protejează plajele şi golful ca parte a unei divizii de salvamari numită Baywatch. Având în carieră peste 500 de salvări, Mitch este foarte iubit de comunitate, spre nemulţumirea unui poliţist pe nume Garner Allerbee şi superiorului lui Mitch, Căpitanul Thorpe. În timpul unei patrule de dimineaţă, Mitch descoperă nişte droguri esuate pe ţărm în apropierea Clubului Huntley, deţinut de femeia de afaceri Victoria Leeds.

La trialurile care se organizează pentru recrutarea de noi salvamari, trei tineri ies în evidenţă: surferul Summer Quinn, un vechi prieten de-al lui Holden, un tocilar care are o pasiune faţă de C. J. pe nume Ronnie, şi un fost înotător olimpic pe nume Matt Brody, acesta din urmă fiind nevoit să facă muncă în folosul comunităţii din cauza unor fapte reprobabile. Quinn şi Ronnie trec amândoi probele, însă Brody refuză să dea teste fiind de părere că faima lui este suficientă pentru a fi acceptat în echipă.

Pe măsură ce Brody îşi începe antrenamentele sub comanda lui Mitch, devine tot mai evident faptul că Brody începe să se ataşeze de Quinn. Echipa este chemată în misiune atunci când un yacht privat ia foc, iar Brody nu ascultă ordinele primite şi se scufundă sub flăcări fiind aproape de-a se îneca, el fiind la rândul său salvat de către Holden şi C. J. Majoritatea pasagerilor yachtului sunt salvaţi, însă excepţia este o persoană care mai târziu este identificată drept un oficial al oraşului.

Urmăreşte online filmul Baywatch – Salvamarii (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Baywatch – Salvamarii (2017), filme online subtitrat în Română”

  1. ramaitanar says:

    Absolut demential. Are si comedie si nitica actiune.

  2. Ionut says:

    Nu apare nici un film aici..

  3. Edy says:

    cand o sa puneti calitate? de 3 luni a mers la cinema si voi tot cu filmarea asta sunteti

Spune-ne parerea ta despre acest film