• Filme Online
 • Beauty and the Beast (2017), filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Beauty and the Beast (2017), filme online subtitrat în Română

  Beauty and the Beast 2017 (Frumoasa și Bestia), film online subtitrat în Română

  În Franţa, o vrăjitoare deghizată în cerşetoare soseşte la un bal pe un viscol puternic. Ea oferă gazdei, un prinţ trufaş şi egoist (Dan Stevens), un trandafir în schimbul unui adăpost de vremea rea, însă acesta o refuză. Pentru aroganţa sa, vrăjitoarea îl transformă într-o bestie şi pe servitorii lui îi transformă în obiecte fixe, iar tuturor cetăţenilor le şterge din memorie orice amintire a castelului său. Ea pleacă apoi lăsându-i bestiei un trandafir şi o oglindă magică în care se află o vrajă.

  Pentru a rupe vraja, prinţul trebuie să înveţe să iubească oamenii şi să câştige dragostea unei femei înainte ca ultima petală a trandafirului să cadă, altfel va rămâne o bestie pentru totdeauna. Mulţi ani mai târziu, în satul Villeneuve, o tânără femeie pe nume Belle (Emma Watson) locuieşte alături de tatăl ei Maurice, un artist şi cositor. Gaston, un soldat narcisist faimos, îşi doreşte ca Belle să se mărite cu ea, însă aceasta este dezgustată de el şi comportamentul său.

  În drum spre piaţă, Maurice se rătăceşte prin pădure şi este atacat de lupi. El dă apoi peste castel şi cere să fie ajutat, însă Maurice pică din rău în mai rău deoarece este întemniţat de bestie din cauza faptului că a rupt un trandafir din grădină. Mai târziu, calul lui Maurice se întoarce acasă şi o conduce pe Belle la castelul unde Maurice e prizonier, iar acolo ea o roagă pe bestie să-i elibereze şi s-o ţină pe ea captivă în locul său. Bestia acceptă târgul şi Belle devine prizoniera lui.

  Urmărește online filmul Beauty and the Beast 2017 (Frumoasa și Bestia), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Beauty and the Beast (2017), filme online subtitrat în Română”

  1. Harry_Potter_Fan says:

   Film sters..

  2. lavinia says:

   a doua oara cand ma uit la acest film si tot mi-a placut la fel de mult. in ciuda faptului ca sunt o femeie in toata firea ador postile de genul… banuies ca inca am suflet de copil

  3. ciprian says:

   gunoi de film ! imi face scarba …… o pierdere de timp … n-am rezistat mai mult de 10 min , ca sa nu mai spun ca isi bat joc de adevaraul film !! GUNOAIE

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1