Becoming Jane, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Becoming Jane, filme online subtitrat în Română

Becoming Jane 2007 (Devenind Jane), film online DVDRip, subtitrat în Română

Jane Austen (Anne Hathaway) este fiica mai mică a preotului George Austen şi încă nu şi-a găsit un soţ potrivit. Ea îşi doreşte să devină scriitoare, spre nemulţumirea mamei şi încântarea tatălui ei. Thomas Lefroy (James McAvoy) este un avocat promiţător ce are o reputaţie proastă, pe care el o descrie ca fiind „tipică” pentru oamenii din această breaslă. Tom face o primă impresie proastă atunci când se întâlneşte cu Jane deoarece adoarme în timp ce ea îi citeşte una dintre lucrările sale. Auzind criticile sale ulterioare, Jane îl antipatizează foarte tare pe irlandezul arogant. Între timp, ea refuză avansurile altor bărbaţi, inclusiv pe Mr. Wisley (Laurence Fox), nepotul şi moştenitorul bogatei Lady Gresham (Maggie Smith).

Wisley o cere în căsătorie, dar în cele din urmă ea îl refuză din cauza lipsei de afecţiune. Răutăciosul Tom o întâlneşte din nou pe Jane şi chiar dacă se ceartă, interesul reciproc devine tot mai mare, iar Tom îi demonstrează fetei că ia în serios aspiraţiile sale literare. Pe măsură ce trece timpul, inevitabil cei doi se îndrăgostesc. Tom, Jane, fratele ei Henry (Joe Anderson) şi verişoara văduvă, plină de bani, Eliza, Contesă de Feullide (Lucy Cohu), conspiră să primească o invitaţie de la unchiul lui Tom, Lord Judecător Şef Langlois al Londrei (Ian Richardson), la spectacolul „Madame La Comtesse”.

Cu acest prilej, Judecătorul Langlois ar ajunge s-o cunoască pe Jane şi să le acorde binecuvântarea pentru căsătoria ulterioară. Plină de speranţă, Jane nu poate dormi în noaptea pe care o petrece la reşedinţa judecătorului. Într-un moment de inspiraţie, ea începe să scrie „Primele Impresii”, manuscrisul care va deveni ulterior „Prinde and Prejudice” (Mândrie și prejudecată). Deşi totul pare să decurgă cum nu se poate mai bine, o veste despre familia şi originile ei pune totul în pericol, în special relaţia cu Tom.

Urmăreşte online filmul Becoming Jane 2007 (Devenind Jane), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Becoming Jane, filme online subtitrat în Română”

  1. Alina says:

    Un film de exceptie, o distributie remarcabila, o poveste de dragoste este prea putin spus.

  2. rody says:

    excelent filmul….pentru o persoana romantica.

Spune-ne parerea ta despre acest film