• Filme Online
 • Befikre (2016), filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română


  Befikre (2016), filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română

  Befikre (2016), film online HD, subtitrat în Română

  Aflaţi în Paris, Dharam (Ranveer Singh) şi Shyra (Vaani Kapoor) se ceartă puternic şi din cauza acestei cerţi cei doi hotărăsc să se despartă. Shyra pleacă de la Dharam şi se duce la casa părinţilor săi, cerându-le acestora să o lase să locuiască la ei, dar să nu pună nicio întrebare referitoare la Dharam. Dharam este din Karol Bagh, New Delhi, şi practică meseria de comedian stand-up, ţinându-şi spectacolele la restaurantul prietenului său Mehra (Aru Krishansh Verma).

  Principalul său subiect de caterincă îl reprezintă oamenii aflaţi într-o relaţie, dar şi burlacii. Ulterior, evenimentele trec înapoi în timp când Dharan a sosit în capitala Franţei cu gândul de a-şi găsi un loc de muncă şi a avea parte de-o experienţă nouă. Spre surprinderea lui, el îşi împarte camera cu o fată lesbiană. Mhra îl ia la o petrecere unde se întâlneşte şi ulterior începe o relaţie cu libertina Shyra, un ghid turistic ce are origini indiene, dar spirit franţuzesc.

  El îi cere apoi să iasă cu el în oraş, iar Shyra îl provoacă să pălmuiască un ofiţer de poliţie. Din acel moment, cei doi îşi dau unul altuia diverse provocări. În prezent, Dharam face glume pe seama relaţiei sale ce tocmai s-a sfârşit în acelaşi restaurant. Cei doi continuă să se întâlnească întâmplător, însă Shyra are o relaţie cu bancherul Aney (Arrmaan Ralhan), iar Dharam se cuplează cu o franţuzoaică pe nume Christine (Julie Ordon).Dharam şi Shyra rămân prieteni buni până când într-o bună zi ei intră într-o discuţie încinsă şi devin rivali.

  Urmăreşte online filmul Befikre (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film