Before Sunrise, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
Before Sunrise, film online subtitrat în Română

Before Sunrise 1995, film online DVDRip, subtitrat în Română

În vara anului 1994 Jesse (Ethan Hawke) o întâlneşte pe Celine (Julie Delpy) într-un tren spre Budapesta şi întră în vorbă cu ea. Jesse se îndreaptă spre Viena pentru a prinde avionul spre Statele Unite în timp ce Celine se întoarce la Universitatea din Paris după ce şi-a vizitat bunica. Când ajung la Viena, Jesse o convinge pe Celine să coboare alături de el, spunându-i că peste 10 sau 20 de ani mariajul ei s-ar putea să nu fie cel mai fericit şi e posibil să se întrebe oare cum ar fi fost dacă ar fi ales un alt tip şi că aceasta este şansa ei de-a realiza că el nu este atât de diferit faţă de ceilalţi; în cuvintele sale el este „acelaşi tip de bărbat nemotivat şi plictisitor”. Jesse trebuie să prindă avionul dis de dimineaţă şi nu are suficienţi bani pentru a închiria o cameră în care să-şi petreacă noaptea, aşa că hoinăresc prin Viena.

După ce vizitează câteva obiective turistice ale oraşului, ei se sărută într-un parc şi încep să simtă o conexiune emoţională romantică. Pe măsură ce continuă să cutreiere oraşul, ei încep să discute mai deschis, iar subiectele variază de la dragoste, viaţă, religie şi consideraţiile fiecăruia în legătură cu oraşul. Celine îi spune lui Jesse că ultimul ei iubit a părăsit-o în urmă cu şase luni, susţinând că „îl iubea prea mult”. Când este întrebat, Jesse îi mărturiseşte că a venit în Europa pentru a-şi petrece o vreme cu iubita lui care studia în Madrid, dar s-au despărţit atunci când ea a început să-l evite odată ajuns acolo.

Când se plimbau de-a lungul canalului Danube, ei sunt abordaţi de un om al străzii care, în loc să le ceară de pomană, se oferă să le scrie un poem folosind un cuvânt ales de ei. Cei doi se decid asupra cuvântului „milkshake” şi imediat li se oferă poemul „Delusion Angel”.

Urmăreşte online filmul Before Sunrise 1995 (Înainte de Răsărit), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Before Sunrise, film online subtitrat în Română”

  1. […] ani au trecut de la evenimentele din Before Sunrise, când Jesse şi Celine s-au întâlnit pentru prima oară în Viena. De atunci, Jesse a scris o […]

Spune-ne parerea ta despre acest film