Ben Is Back (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Ben Is Back (2018), filme online subtitrat în Română

Ben Is Back (2018), film online subtitrat în Română

Întorcându-se acasă cu copiii săi în Ajunul Crăciunului, Holly Burns este şocată să-l găsească pe aleea casei pe celălalt băiat al său, Ben. El s-a aflat în ultimele câteva luni într-un centru de reabilitare şi nu ar fi trebuit să fie externat încă. Ben îi spune că sponsorul său e de părere că o zi petrecută acasă o să-i prindă foarte bine. Cu toate că e un pic circumspectă, Holly îl întâmpină cu căldură, dar îi spune că îl lasă să stea 24 de ore cu condiţia să nu îi scape de sub privire.

Holly îl ia pe Ben la nişte cumpărături de sărbători şi îi ia haine pentru mers la biserică. Când se află la mall, Holly se întâlneşte cu fostul doctor al lui Ben, ajuns acum un bătrân care suferă de demenţă. De asemenea, Ben este observat de către cineva care pare să-l recunoască foarte bine, lucru care-l îngrijorează. El îi spune lui Holly apoi că trebuie să meargă imediat la o întâlnire.

Acolo, Ben îşi împărtăşeşte povestea cum a fost aproape să moară din cauza supradozei de droguri, dar mama şi câinele său l-au salvat. După aceea, Ben este abordat de o fată pe care n-o recunoaşte, dar ea îi spune că i-a fost dealer de droguri cu ceva vreme în urmă şi îl întreabă dacă vrea să se mai drogheze cu ea pentru ultima oară. Înapoi la cumpărături, Holly descoperă droguri la Ben, dar acesta jură că nu îi aparţin şi că fata de la întâlnire i le-ar fi pasat fără să ştie.

Urmăreşte online filmul Ben is Back 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film