Bird Box: Orbește (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Bird Box: Orbește (2018), filme online subtitrat în Română

Bird Box: Orbește (2018), film online subtitrat în Română

O mamă panicată pe nume Malorie îşi informează cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, că vor trebui să fugă de acasă într-o călătorie plină de pericole cu o barcă pe râu. Ea îi leagă pe cei doi copii la ochi cu o faşă şi le spune că de acea faşă depinde viaţa lor şi nu trebuie sub nicio formă să o dea jos de la ochi. Tot acest haos a pornit în urmă cu cinci ani, atunci când Malorie era însărcinată şi a fost martora unui eveniment tragic.

Ea discuta cu sora ei despre un reportaj cum ca se petrece un haos in Europa in care oamenii isi pierd mintile si se sinucid in masa. Malorie nu ia in seama aceste stiri gandindu-se ca se petrec departe de ea, insa pe cand se afla la doctor ea vede cu ochii sai consecintele acestei epidemii si propriul ei oras devine cufundat in haos, iar multi oameni isi iau viata in mod irational si fara motive.

In timp ce incearca sa scape din orasul acesta cu masina surorii sale, chiar sora ei vede ceva ce o inspaimanta atat de tare incat face accident intentionat pentru a se sinucide. Ranita si inspaimantata de cele intamplate, Malorie incearca sa inteleaga ce se petrece. Cand se intalneste cu un grup de supravietuitori ea afla faptul ca motivul pentru care oamenii isi pierd mintile in acest mod ar putea sa fie o entitate atat de teribila incat simpla vedere a acesteia ii face pe oameni sa nu mai stie de ei si sa vrea sa se omoare.

Urmărește online filmul Bird Box: Orbește (2018), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film