Black ’47 (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Black ’47 (2018) filme online subtitrat în Română

Black ’47 (2018) film online subtitrat în Română

Martin Feeney (James Frecheville) este un fost soldat irlandez din Armata Britanică în anul 1847 care se întoarce acasă în Connemara, vestul Irlandei. Când soseşte acasă, el găseşte întreaga ţară fiind afectată profund de o mare foamete. Feeney află cu amărăciune că mama lui a murit din cauza foamei, iar fratele său a fost spânzurat după ce a înjunghiat un om când familia sa era evacuată. Feeney locuieşte împreună cu văduva fratelui său care încearcă să supraveţuiască şi să-şi crească cei trei copii.

Planul său este să emigreze cât mai curând în America şi să ia familia fratelui său cu el acolo. Înainte de-a pleca, agenţii locali anglo-irlandezi şi membrii organizaţiei RIC sosesc pentru a-i da afară din casă. În timpul evacuării, casa este distrusă, Feeney este arestat, iar nepotul său este ucis. Feeney este adus la interogatoriu de către cei de la RIC, dar reuşeşte să îi ucidă pe cei care l-au capturat şi le distruge cazarma. Când se întoarce acasă el îşi găseşte cumnata şi nepoata moarte din cauza intemperiilor, ele fiind nevoite să doarmă printre ruine.

Distrugerea cazarmei atrage atenţia autorităţilor britanice care suspectează că Feeney este responsabil. El se dovedeşte a fi, de fapt, un dezertor din armată, iar Pope (Freddie Fox), un ofiţer britanic arogant, este desemnat să se ocupe de capturarea lui, fiind ajutat de către Hannah, cel care a luptat împreună cu Feeney în Afghanistan. Deoarece este ameninţat cu o condamnare la moarte pentru o faptă comisă anterior, Hannah nu are de ales şi trebuie să ajute la capturarea lui Feeney, deşi sufletul nu îl lasă deoarece Feeney i-a salvat viaţa pe câmpul de luptă.

Urmăreşte online filmul Black ’47 (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Black ’47 (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. alb26 says:

    Bun film. Merita vazut.

Spune-ne parerea ta despre acest film