Blackhat – Hacker 2015, filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
Blackhat – Hacker 2015, filme online HD, subtitrat în Română

Blackhat – Hacker 2015, film online subtitrat în Română

La o centrală nucleară din Chai Wan, Hong Kong, un hacker face ca pompele de răcire să nu mai funcţioneze în parametri optimi şi să producă o explozie din cauza supraîncălzirii. La scurtă vreme după aceea, în Chicago, Bursa este şi ea ţinta unui atac cibernetic şi cauzează creşterea unor mărfuri. Guvernul chinez şi FBI-ul ajung la concluzia că atacul a fost realizat prin intermediul unui Remote Acces Tool (RAT). Un ofiţer militar din unitatea chineză de cibernetică, Căpitanul Chen Dawai, primeşte misiunea de-a găsi oamenii responsabili şi îi cere apoi ajutorul surorii sale, Lien.

De asemenea, el se întâlneşte cu agentul FBI Carol Barrett (Viola Davis) în Los Angeles şi îi spune că acel cod a fost scris de el şi Nicholas Hathaway (Chris Hemsworth), colegul lui de cameră de pe vremea facultăţii. Dawai solicită ca FBI-ul să aranjeze lucrurile pentru ca Hathaway să fie eliberat din închisoare unde se află închis din cauza unor infracţiuni cibernetice pe care le-a comis. Lui Hathaway i se oferă eliberare temporară în schimbul serviciilor oferite.

În Hong Kong, echipa reuşeşte să dea de urma banilor de la bursă şi îi localizează într-o zonă paramilitară cunoscută, Kassar. Centrala nucleară este stabilizată şi repusă pe picioare suficient cât să recupereze mai multe informaţii stocate într-o bază de date. Hathaway pătrunde în serverele NASA pentru a folosi o unealtă denumită drept „Black Widow”. El află că serverul hackerului este bazat undeva în Jakarta. Lien descoperă, de asemenea, faptul că acest hacker a cumpărat poze făcute din satelit unui sit izolat din Perak, Malaezia.

Urmăreşte online filmul Blackhat – Hacker 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Blackhat – Hacker 2015, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. aura says:

    un flm foarte bun!!!

  2. Ciprian F. says:

    Un film de actiune bun, nota 9. Recomand. 😉

  3. Monica says:

    Superb ,Chris nu ne dezamågeste ! 10+++++++++

Spune-ne parerea ta despre acest film