BlacKkKlansman (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
BlacKkKlansman (2018), filme online subtitrat în Română

BlacKkKlansman (2018), film online subtitrat în Română

La începutul anilor 1970, Ron Stallworth este angajat la Departamentul de Poliţie din Colorado Sprins şi devine, astfel, primul detectiv de culoare din istoria departamentului. Desemnat doar la munca de birou, el înfruntă mai multe prejudecăţi şi remarci rasiale. După ce cere să fie distribuit la munca sub acoperire, el este pus să se infiltreze într-un miting local unde liderul mişcării pentru drepturile civile, Kwame Ture, ţine un discurs în faţa mulţimii. La miting, Stallworth se întâlneşte cu Patrice Dumas, preşedinta uniunii studenţilor de culoare din Facultatea Colorado.

În timp ce Patrice îl duce pe Ture la hotelul său, ea este oprită de către poliţistul de patrulă Andy Landers, un ofiţer rasist aflat în districtul lui Stallworth, care îl ameninţă pe Ture şi o agresează sexual pe Patrice. După miting, Stallworth este readus la munca de informaţii. Când citeşte într-un ziar despre o grupare locală a celebrei reţele Ku Klux Klan, el se hotărăşte să intre sub acoperire în reţeaua acestora.

La început el sună şi se dă drept un alb radicalist pentru a discuta cu Walter Breachway, preşedintele diviziei din Colorado Springs. Stallworth îl recrutează apoi pe colegul său de serviciu evreu, Flip Zimmerman, pentru a se pretinde Stallworth şi să se întâlnească apoi cu membrii Klanului. Zimmerman se întâlneşte cu Walter, cu nechibzuitul Felix Kendrickson şi cu Ivanhoe, care discută codat despre un potenţial atentat pe care să-l realizeze. După o vreme, membrii clanului încep să-l suspecteze pe Zimmerman că ar fi evreu şi îl ameninţă cu arma să se supună unui test poligraf.

Urmăreşte online filmul BlacKkKlansman 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film