• Filme Online
 • Blade of the Immortal 2017, filme online HD subtitrat în Română


  Blade of the Immortal 2017, filme online HD subtitrat în Română

  Blade of the Immortal 2017, film online HD subtitrat în Română

  Manji este un samurai care încearcă să se ascundă după ce şi-a ucis lordul său corupt şi gărzile acestuia de corp, care includ soţul surorii sale, Machi, ce şi-a pierdut minţile din cauza durerii produse. La scurtă perioadă după aceea, Manji se întâlneşte cu un călugăr în vârstă de 800 de ani pe nume Yaobikuni înainte ca sora sa să devină ostatică a unui grup de rebeli care-şi doresc recompensa pusă pe capul lui Manji.

  Drept răspuns la faptul că liderul grupului îi ucide sora chiar dacă Manji acceptase să se predea, Manji î ucide pe fiecare membru din grup înainte de-a se prăbuşi el însuşi ca urmare a rănilor suferite, însă Yaobikuni îi implantează nişte „paraziţi sacri” în corp. 52 de ani mai târziu, devenit acum un nemuritor care nu îmbătrâneşte niciodată, Manji este abordat de către Rin Asano care îi cere să îl ajute să răzbune moartea tatălui ei, Kurose.

  Deşi iniţial Manji refuză să se implice, el se răzgândeşte atunci când Rin este atacată de un membru al grupării Itto-Ryu, Sabato Kuroi. Vestea morţii lui Sabato ajunge până la Kagehisa după ce se stabileşte un contact între Itto-Ryu şi Kagimura Habaki pentru un loc în staff-ul de dictatură, lucru care-l trimite pe Taito Magatsu să se ocupe de Rin şi garda sa de corp. Magatsu este învins, dar viaţa îi este cruţată şi dezvăluie nemurirea lui Manji celorlalţi membru din Itto-Ryu. Mai târziu, Manji se întâlneşte cu un membru al Itto-Ryu care este aproape să-l ucidă cu ajutorul unei otrăvi rare.

  Urmăreşte online filmul Blade of the Immortal 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Blade of the Immortal 2017, filme online HD subtitrat în Română”

  1. RGP says:

   server 3 merge foarte prost restul sunt sterse

  Spune-ne parerea ta despre acest film