• Filme Online
 • Blade Runner 2049 (2017), filme online HD subtitrat în Română


  Blade Runner 2049 (2017), filme online HD subtitrat în Română

  Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017), film online subtitrat în Română

  În 2049, oamenii modificaţi prin mijloace bioinginereşti numiţi Replicanţi, au fost integraţi în societate ca servitori şi sclavi. K, un replicant nou creat pentru a se supune, lucrează ca „vânător de recompense” pentru LAPD, vânând şi trăgând pe linie moartă modele mai vechi de replicanţi. Viaţa personală o petrece cu iubita lui holografică Joi, o inteligenţă artificială produsă de Corporaţia Wallace. Ancheta lui K despre o mişcare de eliberare a replicanţilor aflată în continuă creştere îl conduce pe acesta la o fermă unde îl „retrage” pe bătrânul replicant, Sapper Morton.

  De asemenea, el găseşte o cutie în interiorul căreia s-ar afla rămăşiţele unei femei replicant decedată în urma unor complicaţii apărute în timpul unei cezariene. K găseşte acest lucru ca fiind tulburător deoarece se credea că sarcinile la replicanţi sunt imposibile. Lui K i se ordonă să distrugă toate dovezile referitoare la acest caz şi să „retragă” copilul deoarece se crede că dacă replicanţii ar afla că se pot reproduce atunci un război este iminent.

  K, tulburat de cerinţă, se duce la fondatorul Corporaţiei Wallace, Niander Wallace, iar acesta identifică acel corp ca fiind al lui Rachel, un replicant experimental. În acest timp, el află despre legăturile ei romantice cu un fost vânător de recompense legendar pe nume Rick Deckard. Crezând că reproducerea replicanţilor poate să să-l ajute în planurile sale, dar neputând să pună în practică de unul singur pentru că-i lipseşte tehnologia, Wallace îşi trimite propriul vânător de recompense să fure rămăşiţele lui Rachel şi să-l urmărească pe K pentru a găsi copilul.

  Urmăreşte online filmul Blade Runner 2049 – Vânătorul de recompense 2049 (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “Blade Runner 2049 (2017), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Nexus says:

   Foarte bun filmul,si actorii sunt la inaltime.Pentru cei pasionati de SF e o capodopera.E un pic lung dar merita….

  2. RGP says:

   Pe servarul 3 s-a blocat putin dupa o ora iar pe restul nu merge.

  3. Geoorgiana says:

   Este cel mai oribil film pe care l-am vazut,fara nici un inteles si foarte ,foarte plictisitor am pierdut aproape 3 ore urmarind porcaria asta lunga fara sfarsit
   nu il recomand deloc

   • LulzTV says:

    filmul are lgica si sens numai povestea e foarte complicata si greu de inteles. dar iti spun ca filmul asta e o capodopera cinematica si in cadou pentru iubitorii de filme.

  4. gelu says:

   nu merge fulscreen,daca vreau sa dau pe tot ecranul,apare tot felul de tampenii porno,noroc ca nu erau copii linga mine

  5. nelu says:

   o mareee pierdere de timp,un sf de nota 1

  Spune-ne parerea ta despre acest film