Blended 2014, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Blended 2014, filme online subtitrat în Română

Blended 2014 (Din greșeală împreună), film online subtitrat în Română

Lauren Reynolds (Drew Barrymore) discută cu babysiterul copiilor ei, Tracy (Lauren Lapkus). Lauren se află la o întâlnire pe neve care nu decurge tocmai bine, în timp ce Tracy se chinuie să-i stăpânească pe cei doi băieţi ai acesteia, Brendan (Braxton Beckham) şi Tyler (Kyle Red Silverstein). Lauren se întoarce la cel cu care are acea întâlnire, Jim Friedman (Adam Sandler), care este mai atent la TV şi la chelneriţele sexy decât la ea. În cele din urmă, Jim inventează o scuză pentru a putea să plece mai repede de la întâlnire. Lauren se plânge celei mai bune prietene a ei, Jen (Wendi McLendon-Covey), despre întâlnirea foarte proastă pe care a avut-o.

Jim lucrează la Dick’s Sporting Goods împreună cu amicul său, Doug (Shaquille O’Neal), şi are trei fete: Hilary (Bella Thorne), care e deseori confundată cu un băiat din cauza aspectului ei băieţos şi pentru că tatăl ei îi spune deseori „Larry”; Espn (Emma Fuhrmann), care susţine că poate vorbi cu mama ei decedată şi a fost botezată după postul de televiziune preferat al lui Jim; şi Lou (Alyvia Alyn Lind), sălbatică şi adorabilă. Jim se duce acasă la Lauren pentru că femeia de la magazin le-a încurcat cărţile de credit.

După aceea apare şi Jen care se plânge că s-a despărţit de iubitul ei, Dick, deoarece acesta are cinci copii şi a dorit să le facă cunoştinţă în cadrul unei excursii în Africa. Jim află că iubitul lui Jen este chiar şeful lui, aşa că atunci când Lauren îi cere lui Jen s-o lase pe ea să meargă în excursie, Jim îl sună pe Dick pentru a-i vinde lui excursia. Ambii se bucură că vor merge în Africa împreună cu copiii lor, dar odată ajunşi acolo, niciunul dintre ei nu este mulţumit când se văd unul pe celălalt.

Urmărește online filmul Blended 2014 (Din greșeală împreună), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

10 responses to “Blended 2014, filme online subtitrat în Română”

 1. diana says:

  foarte frumos

 2. mimi roca says:

  Un film foarte frumos nota 10…

 3. mimi roca says:

  Ce se inpimpla cu filmul, : The Other Woman… tot zice-ti ca o sa-l vizionam curind… ??? Thank you very much XOXOXO

 4. sinziana says:

  Dar despre “How to train your dragon 2”, cat dureaza sa il si dati spre vizionare, caci este pus pe site doar cu numele de foarte mult timp….?

 5. veronica says:

  filmul nu merge.

 6. misu says:

  Frumos, reusit si copiii la fel. Nota 10

 7. Go Vegan! ᕦ(ò_óˇ)ᕤ says:

  Filmul nu este disponibil.

Spune-ne parerea ta despre acest film