Blindspotting 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Blindspotting 2018 filme online subtitrat în Română

Blindspotting 2018 film online subtitrat în Română

Collin Hodgkins (Daveed Diggs) este un bărbat care a fost condamnat pentru anumite fapte ilegale pe care le-a comis şi acum se străduieşte să treacă peste cele trei zile care i-au mai rămas sub supraveghere judiciară. Collin are un prieten bun încă din copilărie, Miles (Rafael Casal), care e cam iute la mânie şi a provocat multe belele la viaţa lui, acum lucrând pentru o companie de transporturi din Oakland, un oraş din Bay Area.

Într-o noapte, în timp ce aşteaptă la semafor, Collin vede cum un ofiţer de poliţie alb (Ethan Embry) împuşcă un civil de culoare. În timp ce Collin este marcat de acest incident la care a fost martor, el începe să aibe coşmaruri şi halucinaţii. Miles cumpară o armă de la un prieten pretinzând că vrea să o aibă pentru auto apărare, un gest cu care Collin nu este deloc de acord şi îi cere prietenului său să renunţe la acestă idee deoarece o consideră riscantă.

În timp ce Miles continuă să prezinte un comportament haotic şi iraţional, fosta iubită a lui Collin, Val (Janina Vanankar) îl avertizează pe acesta cu privire la pericolul la care se expune prin prietenia pe care o are cu Miles. Mai târziu în acea seară, când se află la masă, arma lui Miles ajunge accidental în mâinile fiului său Sean, un incident care o îngrozeşte pe mama lui Sean, Ashley (Jasmine Cephas Jones), forţându-l atât pe Miles cât şi pe Collin să plece din casă. La o petrecere, Miles intră într-un conflict cu un bărbat de culoare, iar între el şi Collin se naşte, de asemenea, un conflict din cauza problemelor pricinuite de Miles.

Urmăreşte online filmul Blindspotting 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film