• Filme Online
 • Blockers – Interzis la… Sex (2018), filme online subtitrat în Română


  Blockers – Interzis la… Sex (2018), filme online subtitrat în Română

  Blockers – Interzis la… Sex (2018), film online subtitrat în Română

  Cea mai proastă combinaţie pentru un adolescent este ca părinţii celor mai buni prieten ai săi să fie la rândul lor prieteni. Asta pentru că secretele adolescentine sunt greu de ţinut ascunse atunci când părinţii se cunosc între ei şi pot să dea în vileag anumite minciunele aparent nevinovate sau planuri despre care nu s-ar dori să se afle. Acest lucru păţesc trei adolescente care se cunosc din clasele primare şi sunt prietene încă de atunci.

  Ajunse la vârsta absolvirii, cele trei fete sunt hotărâte ca în noaptea balului să facă pasul cel mare spre a deveni femei, însă problema cea mare este că părinţii lor află despre acest pact pe care l-au făcut fetele şi se vorbesc între ei pentru a elabora un plan prin intermediul căruia să împiedice îndeplinirea pactului respectiv. În loc să discute despre acest lucru sau să le interzică participarea la bal, grupul de părinţi apelează la tactici pe cât de amuzante pe atât de jenante pentru fiicele lor pe care le pun în situaţii extrem de neplăcute.

  Urmăreşte online filmul Blockers – Interzis la… sex (2018) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Blockers – Interzis la… Sex (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. esgbt says:

   Se poate renunta la Comic Sans ca si font pentru subtitrari? Nu reusesc sa stau serios in fata ecranului daca trebuie sa citesc in Comic Sans si ma oboseste. Nu cred ca a fost creat pentru lectura sustinuta. Multumesc

  Spune-ne parerea ta despre acest film