• Filme Online
 • Blood Money (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Blood Money (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Blood Money 2017, film online HD subtitrat în Română

  DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE FOARTE DETALIATĂ! În timpul unui weekend de vacanţă în pădure, trei prieteni, Victor (Ellar Coltrane), fosta lui iubită Lynn (Willa Fitzgerald) şi Jeff (Jacob Artist), care are o aventură ţinută în secret cu Lynn, găsesc o geantă plină cu bani. Cei trei descoperă că această geantă aparţine unui criminal pe nume Miller (John Cusack), care se află în căutarea ei, dorindu-şi cu disperare să o recupereze. În timp ce încearcă să fugă, Miller îl ucide pe Jeff cu puşca sa cu lunetă.

  În cele din urmă, în confruntarea finală dintre aceştia, Victor se presupune că ar fi fost ucis de către Lynn şi aceasta a ascuns banii undeva într-o moară abandonată. Miller o chestionează pe Lynn cu privire la această situaţie şi ea încearcă să negocieze o cale de ieşire în siguranţă, spunându-i lui Miller că dacă o lasă în pace şi îi va permite să păstreze o anumită sumă de bani din geanta cu pricina o să-i spună unde a ascuns-o.

  Lynn îi distrage atenţia lui Miller suficient de mult încât Victor să apară pe la spatele său şi să îl lovească în cap cu o ţeavă. Lynn ia acea ţeavă la rândul ei şi îl loveşte pe Miller de mai multe ori în cap până când acesta moare. După aceea, Lynn ia arma de la Miller şi o îndreaptă către Victor spunându-i că îi pare rău pentru el, iar apoi apasă pe trăgaci şi îl ucide şi pe acesta, iar mai apoi se duce unde a ascuns banii pentru a-i scoate la lumină şi a se bucura de ei.

  Urmăreşte online filmul Blood Money 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Blood Money (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Alina says:

   nu recomand,final fara final !

  Spune-ne parerea ta despre acest film