Blue Velvet – Catifeaua Albastră (1986), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Blue Velvet – Catifeaua Albastră (1986), filme online subtitrat în Română

Blue Velvet – Catifeaua Albastră (1986), film online subtitrat în Română

Jeffrey Beaumont se întoarce în oraşul său natal, Lumberton după ce tatăl său suferă un infact aproape fatal. În timp ce se întoarce de la spital, el o ia pe o scurtătură unde descoperă o ureche. El o duce apoi la detectivul John Williams şi se reîntâlneşte cu fiica acestuia, Sandy. Ea îi oferă nişte detalii referitoare la cazul respectiv şi despre o suspectă pe nume Dorothy Vallens, care ar putea să aibă legătură cu cazul. Devenind tot mai curios, Jeffrey intră în apartamentul lui Dorothy pretinzând că e lucrător la deratizare şi, în timp ce ea e distrasă de un bărbat care sună la uşă, el îi fură o cheie de rezervă.

Jeffrey şi Sandy merg la clubul de noapte unde prestează Dorothy şi pleacă mai devreme pentru ca Jeffrey să poată intra pe ascuns în apartamentul ei să cerceteze. El se ascunde într-un dulap atunci când ea ajunge acasă, însă aceasta îl găseşte acolo şi îl ameninţă cu un cuţit că o să-l omoare. Crezând că este doar atras sexual de ea şi atrasă de el, Dorothy îl pune să se dezbrace ameninţându-l cu cuţitul.

Ulterior ei sunt întrerupţi de un vizitator pe nume Frank cu care Dorothy are o relaţie foarte ciudată şi sadică, ascunzându-se din nou în dulap el este martorul unor scene foarte tulburătoare. După aceea, el îi povesteşte lui Sandy ce a văzut şi o întreabă cum poate să existe astfel de oameni precum Frank. Ea îi povesteşte apoi despre un vis şi cei doi încep să se simtă atraşi unul de altul, cu toate că Sandy are deja un iubit.

Urmăreşte online filmul Blue Velvet – Catifeaua Albastră (1986), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film