Bohemian Rhapsody 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Bohemian Rhapsody 2018, filme online subtitrat în Română

Bohemian Rhapsody 2018, film online subtitrat în Română

În anul 1970, Farrokh Bulsara, un student de facultate britanic de origine indiană care lucrează la Aeroportul Heathrow, priveşte cum o formaţie locală de muzică pe care o urmărea de multă vreme, numită Smile, ţine un spectacol la un club de noapte. După spectacol, el se întâlneşte cu chitaristul trupei Smile, Brian May, şi bateristul Roger Taylor, oferindu-se să îl înlocuiască pe solistul lor, Tim Staffell, care tocmai ce a renunţat în acea noapte la formaţie.

Cu o adăugire a unui basist pe nume John Deacon, formaţia Smile se rebranduieşte şi devine din acel moment Queen, începând să susţină reprezentaţii restrânse în localuri de pe cuprinsul Marii Britanii până când ajung să îşi vândă duba şi să producă albumul lor de debut. Stilul lor muzical şi succesul le aduce celor de la Queen un contract cu EMI Records. În acelaşi timp, Farrokh îşi schimbă în mod legal numele şi devine din acel moment Freddie Mercury, logodindu-se la scurt timp cu o fată pe nume Mary Austin.

Albumul se dovedeşte un succes uriaş şi ajunge rapid în topurile din America, iar în timpul turneului pe care-l fac prin America, Freddie începe să-şi pună la îndoială anumite convingeri despre el însuşi. În anul 1975, Queen înregistrează cel de-al patrulea lor album, „A Night at the Oopera”, dar rup contractul cu cei de la EMI după ce directorul executiv al companiei, Ray Foster, refuză să lanseze drept single melodia de şase minute, „Bohemian Rhapsody”. Freddie îl convinge pe DJ Kenny Everett să difuzeze melodia la radio şi în ciuda unor recenzii mixte, Bohemian Rhapsody devine un mare hit.

Urmăreşte online filmul Bohemian Rhapsody (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Bohemian Rhapsody 2018, filme online subtitrat în Română”

  1. vaidessorinradu says:

    Excelent….fara alte comentarii de prisos…multumesc

Spune-ne parerea ta despre acest film