• Filme Online
 • BOKEH 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română


  BOKEH 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Bokeh 2017, film online HD subtitrat în Română

  Turiştii americani Jenai şi Riley sosesc în Islanda şi vizitează câteva obiective turistice. Riley a luat camera tatălui său Rolleiflex şi filmează călătoria lor, iar când Jenai întreabă de ce preferă acest gen de cameră de filmat în locul celor moderne, digitale, Riley spune că preferă să captureze imperfecţiunile momentului decât să aibă un chip care să corecteze automat toate erorile. Ei merg la o biserică veche şi preotul le povesteşte câte ceva despre istoria sa, numind vremurile pre-Creştine ca fiind mult mai simple.

  Jenai mărturiseşte că tatăl ei este preot, dar spune că biserica sa nu e la fel de frumoasă. După ce se retrag pe timpul nopţii, Jenai se trezeşte în miezul nopţii şi întâmpină greutăţi în a adormi din nou. Uitându-se pe fereastră pentru a admira priveliştea, ea vede o lumină stranie în îndepărtare. Câteva ore mai târziu, Riley o trezeşte pe Jenai pentru a lua micul dejun, iar cei doi sunt frustraţi să descopere că motelul nu serveşte micul dejun, iar apoi sunt confuzi când nu găsesc niciun membru al personalului.

  Ei continuă să aibă dificultăţi în a găsi alte persoane după ce ies afară; străzile sunt goale, magazinele la fel şi nimeni nu răspunde la strigătele lor. Ei observă o maşină pornită şi, nereuşind să vadă proprietarul, se apropie de ea. Pe măsură ce discută despre posibilele motive pentru care oraşul este gol, Jenai încearcă în mod repetat să-şi contacteze familia din America, dar fără niciun succes. Energia electrică şi apa curentă sunt încă funcţionale, dar posturile de televiziune nu transmit decât semnale de test.

  Urmăreşte online filmul Bokeh 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  4 responses to “BOKEH 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. stefan says:

   cea mai mate porcarie pe care am vizionato. 130 de minute pierdut

  2. Alina says:

   nu-i adevarat.. e ok filmul !

  3. Baston says:

   Din pacate sunt de acord cu Fanel.
   Ba-i, deci e film d-ala cu buget redus, filmat dimineata devreme sa nu fie nimeni pe strazi.
   Nu face aceeasi greseala ca si mine… sa il vezi.

   Daca ai alte optiuni, foloseste-le cu incredere.
   Chiar nu pierzi nimic.

  Spune-ne parerea ta despre acest film