Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018 filme online subtitrat în Română

Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018 film online subtitrat în Română

Patru femei au participat la un club de carte vreme de 30 de ani, împrietenindu-se datorită pasiunii comune pentru literatură. Vivian (Jane Fonda), care deţine şi construieşte hoteluri, se întâlneşte cu Arthur (Don Johnson), un bărbat a cărui cerere în căsătorie a refuzat-o în urmă cu 40 de ani. Ei încep să flirteze, dar Vivian a refuzat mereu să se aşeze la casa ei deoarece se bucură de independenţă. Diane (Diane Keaton) a rămas văduvă recent şi fiicele sale ar vrea ca ea să se mute mai aproape de ele în Arizona deoarece o cred în pericol fiindcă locuieşte singură.

Sharon (Candice Bergen) este judecătoare ce a rămas celibatară după divorţul din urmă cu 15 ani de soţul împreună cu care are şi un băiat. Carol (Mary Steenburgen) se bucură de o căsnicie fericită împreună cu Bruce (Craig T. Nelson), care s-a pensionat recent, dar cărora le cam lipseşte intimitatea. Într-o zi, cele patru femei ajung să citească Fifty Shades of Grey şi încep să fie foarte atrase de conţinutul cărţii.

Văzând-o ca pe un apel la trezire, ele hotărăsc să-şi extindă orizonturile vieţii şi vânează plăceri pe care l-au evitat până acum. În timp ce se află în drum spre Arizona la fetele sale, Diane se întâlneşte cu Mitchell (Andy Garcia) şi între ei se dezvoltă o pasiune comună, în ciuda faptului că Diane este cam ezitantă deoarece şi-a pierdut soţul recent. Vivian petrece tot mai mult timp împreună cu Arthur, dar din cauza temei sale de angajament ea încearcă să îl ţină oarecum la distanţă.

Urmăreşte online filmul Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Book Club – Clubul femeilor dezlănţuite 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Un film dragut,cu artisti remarcabili,in varsta.

Spune-ne parerea ta despre acest film