• Filme Online
 • Boomerang – Bumerangul 1992, filme online subtitrat în Română


  Boomerang – Bumerangul 1992, filme online subtitrat în Română

  Boomerang – Bumerangul 1992, film online HD subtitrat în Română

  Directorul unei agenţii de publicitate, Marcus (Eddie Murphy), îi spune asistentului său să trimită flori la nouă femei diferite, având drept bileţel „mă gândesc numai la tine”. Când intră în biroul său, Nelson (Geoffrey Holder), una dintre minţile creative din departamentul lui Marcus, îi arată acestuia o bucăţică dintr-o reclamă. Marcus îi spune lui Nelson că trebuie să reediteze reclama cu pricina pentru că o parte de material ar putea fi interpretat de femei drept jignitor şi ar crea probleme cu Comisia de Comunicare Federală.

  În ziua următoare, Marcus o întâlneşte pe Lady Eloise (Eartha Kitt), cea care urmează să preia curând compania la care lucrează el. Ea îi sugerează lui Marcus că ar putea fi promovat şi îl invită la ea acasă. Marcus realizează că femeia are anumite cerinţe „speciale” din partea sa şi, gândindu-se la promovare, acceptă să petreacă noaptea cu ea. Ulterior, la serviciu, el o cunoaşte pe Jacqueline Broyer (Robin Givens), o frumoasă femeie care are mai multe şanse de-a primi jobul pe care şi-l dorea Marcus şi îi va deveni şefă.

  La petrecerea de fuziune, Marcus le spune prietenilor săi, Tyler (Martin Lawrence) şi Gerard (David Alan Grier), că se gândeşte serios să demisioneze dacă nu va primi promovarea pe care şi-o doreşte. Acolo, Jacqueline i-o prezintă pe Angela Lewis (Halle Berry), o femeie ce lucrează la departamentul de artă şi îi spune că ar trebui să lucreze împreună cu ea. Mai târziu, Marcus încearcă să îi facă avansuri lui Jacqueline, însă aceasta îi spune ca nu îşi dă întâlniri cu colegii de muncă.

  Urmăreşte online filmul Boomerang – Bumerangul 1992, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film